Ревност – колегите отблъснали Jelena Rozga!

Макар да спечели наградата „Porin 2011“ за Хит на годината, с песента „Bižuterija“, Jelena Rozga си отишла вкъщи разплакана, заради завистливите си колеги. Почуствала се отблъсната.

Jelena Rozga - Porin 2011

Симпатичната сплитска певица и бивш член на група „Magazin“, Jelena Rozga, жъне успехи с новия си албум, но явно в Хърватска все повече се шири завист.
– Не помня някога досега да съм се чувствала толкова неудобно. Чак се разплаках. Първо от щастие, тъй като от своята публика получих награда за „Bižuterija“. А после от мъка и смущение, понеже и до днес, седмица след това, още не мога да разбера защо моите колеги се отнесоха толкова грозно с мен – сподели Jelena за „Studio“ и добави, че са й честитили само Vanna, Gibonni и Ivana Kindl, въпреки че залата беше пълна с естрадни творци.

Също така, музикални критици се изказаха, че преценката на журито и публиката този път са се разминали и Jelena е получила наградата само благодарение на публиката.

Дали Rozga не стана трън в очите на досегашните звезди или ревността е задължителна част от нейната работа, не е важно. Важно е, че певицата ниже успехи и пълни концертните зали – нещо, което не успяват и големите имена на хърватската естрада.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Jelena Rozga жертва на измамаJelena Rozga жертва на измама

    Напоследък стана модерно популярни личности от естрадата, а и не само, да бъдат намесвани неправомерно във фалшиви игри с награди. Това се случи с Nina […]

  • Jelena Rozga се сгодиJelena Rozga се сгоди

    След 6-месечна връзка хърватската певица Jelena Rozga каза “Да” на 9 години по-младия виолончелист Stjepan Hauser, член на бенда “2 Cellos“. Stjepan и Jelena още […]

  • Jelena Rozga и Stjepan Hauser в компанията на Елтън ДжонJelena Rozga и Stjepan Hauser в компанията на Елтън Джон

    Въпреки многобройните си ангажименти, популярната хърватска певица Jelena Rozga (38) и не по-малко популярният й приятел, виолончелистът и член на музикалното дуо „2Cellos“, Stjepan Hauser […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар