И Miloš Bojanić го ударила кризата!

Принадлежащият към старата генерация народни изпълнители, Miloš Bojanić, е един от най-богатите на сръбската естрадна сцена. По време на участието си в последното издание на риалитито „Farma“, от което излезе като победител и „гушна“ 100 000 евро, а после и в „Dvor“, Bojanić непрестанно говореше за богатството си и имуществото си.

И Miloš Bojanić го ударила кризата!

Явно, обаче, и него го е ударила кризата, тъй като е решил да превърне в хотел вилата си на черногорското крайбрежие, за да може да изкара допълнително пари за семейството си. Става въпрос за къща от 360 квадрата, в близост до Херцег Нови.

– Къщата е голяма, а Branka и аз ползваме само една стая и банята. За какво ми е повече, като по цял ден съм навън. Не съм стиснат, но искам да изкарам някой динар повече за семейството си. Защо това голямо пространство да стои неизползвано. Това е моят малък оазис и не бих го заменил за нищо на света. Работех като кон, нощем пеех по заведенията, а денем бях на колела нонстоп. Слава Богу, успях да заработя достатъчно и да си купя това спокойствие на самия бряг на морето. Имам си свое корабче. Денем ловя риба, по-късно си правя скара, почивам си и се наслаждавам. Имах големи планове, но никой нищо не инвестира. Когато купих корабчето, платих за него 30 000 евро и исках да го ползвам за превоз на моите гости, за разходки, но нищо не се получи. Криза е и сега искам да го продам и да си купя по-малко, тъй като това е прекалено голямо за моите лични нужди – искрен е Miloš.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар