Холивудска звезда ще снима филм за Ceca Ražnatović?

Докато Svetlana Ražnatović излежава наказанието си, Angelina Jolie проучва биографията й с намерение да овековечи сръбската фолк дива на големия екран.

Холивудска звезда ще снима филм за Ceca Ražnatović!

Холивудската красавица режисира първия си филм „In the Land of Blood and Honey“, свързан със събитията в бивша Югославия (филм за любовта между босненска девойка и сърбин-християнин по време на войната в Босна през 90-те години). Angelina е дочула, че Ceca е най-популярната певица не само в Сърбия, но и в останалите републики. Докато била в Сараево, Jolie имала възможност да чуе музиката на Ceca, както да понаучи някои неща от живота й, и че от това може да излезе доста добър филм. А документалните филми винаги са били предизвикателство, особено когато става въпрос за хора с богата и интересна биография. Ако реши да осъществи идеята си, най-вероятно главната роля ще изиграе самата Angelina.

Не се знае дали Ceca няма да има нещо против, но имайки предвид парите, които ще дойдат от авторски права, това едва ли стане. За славата да не говорим. И без това Балканите вече са й тесни!


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар