Goran от „OK band“ отвори ресторант

Goran Gluhaković, фронтменът на „OK band“, отвори собствен понтон-ресторант в Земун.

– Отраснал съм в тази част на Земун и детството ми е минало на кея. Исках да направя място, където да мога да се наслаждавам със семейството си на приятната атмосфера от реката. Ще предлагаме отлична храна и по-бавна музика, на която гостите да могат да се отпуснат – каза Goran.

В духа на идеята за семеен ресторант колегите на музиканта от естрадата дойдоха на откриването с половинките си. На празненството присъстваха Aca Lukas със съпругата си Sonja, Goca Tržan с годеника си Raša, Aco Pejović със съпругата си Biljana, фронтменът на „Tropico band“ Aleksandar Cvetković със съпругата си – певицата Jovana Pajić, Saša Matić с жена си Anđelija, Ivana Selakov с приятеля си и мениджър Peđa.

През цялата вечер всички се забавляваха и пожелаха на колегата си успех в новото начинание, а той като истински домакин обърна внимание на всекиго поотделно.

Goran от „OK band“ отвори ресторант


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Goran от „OK band“ мами жена си?Goran от „OK band“ мами жена си?

    Екипът на предаването „PaparaZZo Lov“ засне Goran Gluhaković от „Ok band“ в компанията на непозната блондинка. Естествено, споменатата не му е съпруга. По време на […]

  • „OK Band“ дали за клип 15 000 евро„OK Band“ дали за клип 15 000 евро

    Членовете на група „OK band“ са се бръкнали 15 000 евро за снимането на клипа към парчето „Naseli na ljubav“. Действието се развива в изоставен […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар