Filip случайно убил Ksenijа?!

Filip_Kapisoda

Специалистите, разследващи случая с убийството на сръбската поп певица Ksenijа Pajčin и самоубийството на Filip Kapisodа, са открили нови детайли и възможността манекенът да не е убил умишлено приятелката си.
От написаното в смъртния акт, разследващите са забелязали една необичайна подробност – входната рана на челото на Ksenijа е по-голяма от изходната, което при този тип муниции е невъзможно.
– Ако, заради ъгъла под който е влязъл куршума, се отхвърли тезата, че е стреляно в тила, единствената възможност е Filip, в момента на натискане на спусъка, да е ударил с цевта на пистолета Ksenijа по челото – сигурен знак, че не е имал намерение да стреля, а го е направил в момент на ярост. – каза източник от вестник “Blic puls”.
Иначе, у Filip е намерена банкнота, правена на руло, каквито се използват за шмъркане на дрога, а в автомобила му – цяла купчина с дискове на Ksenijа.
Съкрушеният баща на Filip Kapisodа, Mirko, прие журналистите от вестник “Alo” и им каза, че синът му е постъпил правилно.
– Разберете ме като баща… Filip никога не е водил момичета в къщи, нито пък Ksenijа Pajčin. Когато се прибереше, докато се хранехме, тя му звънеше и по 20 пъти. Нямаше мира от нея… Всички в Белград знаеха каква беше, но това сега не е важно – за мъртвите или добро или нищо. Моят Filip… Сигурно е стрелял в момент на афект, а когато е видял какво е направил… убил е и себе си, като истински честен черногорец! Така е постъпил правилно. – каза за “Alo” Mirko Kapisoda.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ksenija Pajčin и Filip Kapisoda: 12 години от трагедиятаKsenija Pajčin и Filip Kapisoda: 12 години от трагедията

    Ksenija Pajčin напусна този свят трагично на 16 март 2010 година. Сръбската певица беше открита мъртва в апартамента си, убита от приятеля си Filip Kapisoda, […]

  • Фатална любов: 6 години от убийството на Ksenija PajčinФатална любов: 6 години от убийството на Ksenija Pajčin

    Сръбската певица Ksenija Pajčin не е забравена и шест години след трагичната й смърт. Ksenija изгуби живота си на 16 март 2010, когато нейният приятел […]

  • Пет години без Ksenija PajčinПет години без Ksenija Pajčin

    На днешния ден преди пет години угасна животът на младата сръбска певица Ksenija Pajčin. Тя беше убита в апартамента си от приятеля си Filip Kapisoda, […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар