Filip случайно убил Ksenijа?!

Ksenija Pajčin » Новини

Filip_Kapisoda

Специалистите, разследващи случая с убийството на сръбската поп певица Ksenijа Pajčin и самоубийството на Filip Kapisodа, са открили нови детайли и възможността манекенът да не е убил умишлено приятелката си.
От написаното в смъртния акт, разследващите са забелязали една необичайна подробност – входната рана на челото на Ksenijа е по-голяма от изходната, което при този тип муниции е невъзможно.
– Ако, заради ъгъла под който е влязъл куршума, се отхвърли тезата, че е стреляно в тила, единствената възможност е Filip, в момента на натискане на спусъка, да е ударил с цевта на пистолета Ksenijа по челото – сигурен знак, че не е имал намерение да стреля, а го е направил в момент на ярост. – каза източник от вестник “Blic puls”.
Иначе, у Filip е намерена банкнота, правена на руло, каквито се използват за шмъркане на дрога, а в автомобила му – цяла купчина с дискове на Ksenijа.
Съкрушеният баща на Filip Kapisodа, Mirko, прие журналистите от вестник “Alo” и им каза, че синът му е постъпил правилно.
– Разберете ме като баща… Filip никога не е водил момичета в къщи, нито пък Ksenijа Pajčin. Когато се прибереше, докато се хранехме, тя му звънеше и по 20 пъти. Нямаше мира от нея… Всички в Белград знаеха каква беше, но това сега не е важно – за мъртвите или добро или нищо. Моят Filip… Сигурно е стрелял в момент на афект, а когато е видял какво е направил… убил е и себе си, като истински честен черногорец! Така е постъпил правилно. – каза за “Alo” Mirko Kapisoda.


Виж още:
 • Фатална любов: 6 години от убийството на Ksenija Pajčin Фатална любов: 6 години от убийството на Ksenija Pajčin

  16 март 2016

  Сръбската певица Ksenija Pajčin не е забравена и шест години след трагичната й смърт. Ksenija изгуби живота си на 16 март 2010, когато нейният приятел Filip Kapisoda я застреля, а след това се самоуби. Мъртвите […]

 • Пет години без Ksenija Pajčin Пет години без Ksenija Pajčin

  16 март 2015

  На днешния ден преди пет години угасна животът на младата сръбска певица Ksenija Pajčin. Тя беше убита в апартамента си от приятеля си Filip Kapisoda, който след това се самоуби. Оттогава двете семейства са в […]

 • Болката не отминава: Семейство и приятели отбелязаха 37-я рожден ден на Ksenija Pajčin Болката не отминава: Семейство и приятели отбелязаха 37-я рожден ден на Ksenija Pajčin

  4 декември 2014

  Семейството и приятели на трагично загиналата сръбска певица Ksenija Pajčin се събраха вчера на гроба й по повод 37-я й рожден ден. На 15 март 2010 тя беше застреляна от приятеля си Filip Kapisoda, който […]

Напиши коментар