Dunja Ilić си купила устни

Дуња Илић » Новини

В края на 90-те години на миналия век, хит между известните бяха силиконовите импланти. Болшинството популярни личности имаха силикон в устните, гърдите, задниците… Тъкмо дойде модата да ги махат, певицата Dunja Ilić реши и този път да бъде различна, та „се почерпи“ с нови устни.

А именно, Dunja се похвали във Фейсбук профила си: „Купих си устни. Много са готини.“

На въпроса защо го е направила, певицата обясни, че имала проблем – десният ъгъл на горната й устна постоянно се изкривявал и това я дразнело. И допълни, че разликата, спрямо естествените й устни не е голяма и е много доволна от операцията.

Dunja Ilić си купила устни


Виж още:
 • Dunja Ilić: Аз съм ку*ва, която продължава да обича! Dunja Ilić: Аз съм ку*ва, която продължава да обича!

  16 септември 2014

  Макар да говореше за годеж, смени си вярата, лежа в ареста заради шофиране в нетрезво състояние, Dunja Ilić изненада всички, след като в края на август смени статуса си във Фейсбук на омъжена. Най-напред Dunja […]

 • Dunja Ilić: Срам ме е, отивам да се лекувам! Dunja Ilić: Срам ме е, отивам да се лекувам!

  9 август 2013

  Сръбската певица Dunja Ilić, която има проблеми с алкохола и неотдавна беше хваната да шофира в нетрезво състояние, обяви във Фейсбук профила си, че отива на рехабилитация. – По-голямата част от информацията, която сте имали […]

 • Фен татуира Dunja Ilić на ръката си Фен татуира Dunja Ilić на ръката си

  11 април 2013

  Вече и Dunja Ilić може да се похвали с предан фен. Певицата бе приятно изненадана и се разплака от жеста на един неин почитател, който татуирал лицето и името на Dunja по ръката си.

Напиши коментар