Ana Nikolić и Rasta се развеждат

Бракът на сръбската певица Ana Nikolić и рапъра Stefan Đurić Rasta преживя крах, след малко повече от година съществуване. Преди около месец двамата са се разделили, а според медиите, Ana вече е подала документите за развод. Говори се, че причина за това са противоречията помежду им, но капката е преляла заради бившата на Rasta.

Ana Nikolić и Rasta се развеждат

Певицата се дразнела заради непрестанните отсъствия на съпруга ѝ, но се опитвала да му влезе в положението с работните му ангажименти. Надявала се, че всичко ще си дойде на мястото след раждането на дъщеричката им Tara, но очевидно и това не помогнало. Когато разбрала обаче, че бившата приятелка на Stefan ще участва в новия му клип, решила да сложи край.

Все пак, явно двамата са решили да се разделят цивилизовано, без да се оплюват чрез медиите. По повод раздялата Ana Nikolić написа в Инстаграм:

– Tara има най-добрия баща на света, когото обичах най-много. Едно семейство се разпада… Не бъдете толкова злоради и сурови. От мен никога няма да чуете лоша дума… Както и не позволявам на никого да каже нещо лошо за бившия ми мъж. Това е най-големият ми житейски неуспех и ми е много тежко. Проявете малко разбиране и уважение към мен и Stefan, както и към нашите семейства. Благодаря.

– Никога не съм правил това, но ще ви кажа накратко, с оглед на помията и лъжите, които четете. Ana и аз се разделихме, но имаме нещо неразделимо, и това е Tara, смисълът на нашия живот и най-хубавото нещо, което ни свързва завинаги – написа и Rasta в същата социална мрежа – Ana е прекрасна майка, каквато Tara и аз можехме да спечелим само от лотарията, и мой брат и приятел. Затова винаги ще се обичаме по някакъв начин.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ana Nikolić решила да захвърли микрофонаAna Nikolić решила да захвърли микрофона

    Въпреки че зад гърба си има немалък певчески стаж, сръбската певица Ana Nikolić няма намерение да се пенсионира с микрофона в ръка. Наскоро Ana присъства […]

  • Ana Nikolić и Rasta се разведоха официалноAna Nikolić и Rasta се разведоха официално

    Певицата Ana Nikolić и рапърът Stefan Đurić Rasta се разведоха по взаимно съгласие, след като се разделиха преди две години. Музиката ги събра през 2016 […]

  • Ana Nikolić се завръща на музикалната сценаAna Nikolić се завръща на музикалната сцена

    Сръбската певица Ana Nikolić издаде последния си албум „Labilna“ през 2016 година и след това се оттегли от сцената. Посвети се на личните си ангажименти […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар