Ana Nikolić и Rasta се развеждат

Ана Николић » Новини

Бракът на сръбската певица Ana Nikolić и рапъра Stefan Đurić Rasta преживя крах, след малко повече от година съществуване. Преди около месец двамата са се разделили, а според медиите, Ana вече е подала документите за развод. Говори се, че причина за това са противоречията помежду им, но капката е преляла заради бившата на Rasta.

Ana Nikolić и Rasta се развеждат

Певицата се дразнела заради непрестанните отсъствия на съпруга ѝ, но се опитвала да му влезе в положението с работните му ангажименти. Надявала се, че всичко ще си дойде на мястото след раждането на дъщеричката им Tara, но очевидно и това не помогнало. Когато разбрала обаче, че бившата приятелка на Stefan ще участва в новия му клип, решила да сложи край.

Все пак, явно двамата са решили да се разделят цивилизовано, без да се оплюват чрез медиите. По повод раздялата Ana Nikolić написа в Инстаграм:

– Tara има най-добрия баща на света, когото обичах най-много. Едно семейство се разпада… Не бъдете толкова злоради и сурови. От мен никога няма да чуете лоша дума… Както и не позволявам на никого да каже нещо лошо за бившия ми мъж. Това е най-големият ми житейски неуспех и ми е много тежко. Проявете малко разбиране и уважение към мен и Stefan, както и към нашите семейства. Благодаря.

– Никога не съм правил това, но ще ви кажа накратко, с оглед на помията и лъжите, които четете. Ana и аз се разделихме, но имаме нещо неразделимо, и това е Tara, смисълът на нашия живот и най-хубавото нещо, което ни свързва завинаги – написа и Rasta в същата социална мрежа – Ana е прекрасна майка, каквато Tara и аз можехме да спечелим само от лотарията, и мой брат и приятел. Затова винаги ще се обичаме по някакъв начин.


Виж още:
 • Ana Nikolić се завръща на музикалната сцена Ana Nikolić се завръща на музикалната сцена

  5 март 2019

  Сръбската певица Ana Nikolić издаде последния си албум „Labilna“ през 2016 година и след това се оттегли от сцената. Посвети се на личните си ангажименти […]

 • Ana Nikolić роди Ana Nikolić роди

  4 август 2017

  Вчера сутринта сръбската поп певица Ana Nikolić (38) роди момиченце. Бебето, тежащо 2400 грама, дойде на бял свят с цезарово сечение, а новоизпечените родители му […]

 • Ana Nikolić бременна Ana Nikolić бременна

  14 февруари 2017

  След новогодишните си участия сръбската певица Ana Nikolić попадна под ударите на критиците заради излишъка от килограми. Оказа се, че причината за напълняването й е […]

Напиши коментар