Zorica Brunclik и Kemiš празнуват 34 години брак

Сръбската певица Zorica Brunclik и музикантът Miroljub Aranđelović Kemiš имат един от най-стабилните бракове на естрадата, а в неделя тяхната любовна история стана на 34 години.

Zorica Brunclik и Kemiš празнуват 34 години брак

Покрай успешната си кариера Zorica има зад себе си доста интригуващ личен живот – три брака и четири деца. Първата ѝ дъщеря Marija е от изънбрачна връзка още на 18-годишна възраст, а другите ѝ три деца Đorđe, Miljana и Zlata са по едно от всеки брак.

Първият съпруг на певицата е акордеонистът Zoran Tutić, шеф на оркестъра, с който Zorica пее по него време. Този брак приключва бързо и Brunclik търси утеха при друг акордеонист – Ljubo Kešelj. Бащата така и не признава дъщеря си Miljana и рядко я вижда и чува. Четвъртото дете е отново от акордеонист, настоящият ѝ мъж Kemiš.

След толкова любовни неудачи певицата най-накрая успява да намери своята точна половинка:
– Чак с Miroljub разбрах какво е истинска любов. Той беше и остана моят най-добър приятел, мъж и баща. И днес още спим, хванати за ръце – казва Zorica.

Miroljub Aranđelović Kemiš от своя страна има дъщеря Jelena от младежката си любов, докато живее в Германия. Техният брак също не оцелява и Kemiš се прибира в Белград, където започва романс с Vesna Zmijanac. След три години и половина бурен брачен живот те се разделят, но и до днес Vesna си спомня за тях с добро:
– За мен това бяха хубави години. Той беше изключителен съпруг, но нашият брак нямаше бъдеще. Всичко хубаво трае кратко и отминава бързо. Това беше един турбулентен период в нашите животи. Бяхме млади и остана хубав спомен – споделя Zmijanac.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар