Željko Joksimović записва дует с Annа Vissi

Жељко Jоксимовић » Новини

ana-zeljko

Сръбският поп певец Željko Joksimović и голямата гръцка звезда Anna Vissi се договориха за сътрудничество, по време на неотдавнашното й посещение в Белград.

Željko има големи амбиции да стъпи на гръцкия пазар. Някои негови композиции вече са изпяти от гръцки звезди, а сега идва ред и на дует с най-голямата тамошна поп звезда Annа Vissi.

По време на посещението си в Белград, където участва на едно тържество, певицата се срещна с Joksimović и неговата приятелка Jovanа и се договариха за творческо сътрудничество.

– Радвам се за бъдещата си работа с Anna и се надявам, че ще бъде успешна и за двамата – каза Željko за “Večernje Novosti”.

Гръцките медии вече обявиха новината за предстоящия дует. Двамата изпълнители ще запишат песен, която Željkо пази от известно време и която тотално се различава от всичко, което е правил досега.

Имайки предвид, че Željko има вече няколко концерта в Гърция, а Anna има големи планове за концерт в Белград, няма съмнение, че дуетната песен ще бъде голяма загадка.

източник: opera-17.com


Виж още:
 • Съпругата на Željko Joksimović, Jovana, роди Съпругата на Željko Joksimović, Jovana, роди

  5 октомври 2017

  Сръбският певец и композитор Željko Joksimović и съпругата му Jovana в понеделник станаха родители на близначки. Телевизионната водеща донесе на бял свят чрез цезарово сечение момиченца, които щастливото семейство кръсти Ana и Srna. – От […]

 • 45 години: Željko Joksimović отпразнува рождения си ден 45 години: Željko Joksimović отпразнува рождения си ден

  21 април 2017

  Вчера сръбският поп певец Željko Joksimović навърши 45 години. Популярният музикант получи многобройни честитки от приятели и колеги, но най-сладкият поздрав беше от дъщеря му Mina. Тя публикува в профила си в Instagram тяхна обща […]

 • Семейство Joksimović очаква близнаци Семейство Joksimović очаква близнаци

  5 април 2017

  Брачната двойка Joksimović, композиторът и певец Željko (44) и водещата Jovana (35), не обича да говори за личния си живот. Така и сега те мълчат около новините за бременността на Jovana, но радостните вести стигат […]

Напиши коментар