Željko Joksimović – концерт на сараевския стадион „Koševо“

Željko Joksimović (38) изнесе в събота вечер концерт на сараевския стадион „Koševо“ пред около 40 000 души.

Željko започна с не толкова известната в Босна песен „Stihija“, но със всяка следваща песен предизвикваше все повече емоции у публиката. Истинска еуфория направи с изпълнението на хита „Supermen“, който е дует с Dino Merlin, но тъй като Dino е на турне в Австралия, Joksimović изпя песента с помощта на публиката.

– Много съм щастлив, само това мога да кажа. Никога не съм се съмнявал в моята публика в Сараево, тъй като никога не съм й изневерявал, и знаех, че ще ме подкрепи тази вечер. Трябва да ви призная, че чак преди два дни осъзнах, че ще пея на „Koševо“ и бях много повече възбуден, отколкото преди излизането ми на Евровизия в Истанбул – каза Željko.

За да подкрепят популярния певец бяха дошли приятелката му, водещата Jovana Janković, както и цялото му семейство – брат му, дъщеря му и родителите му. Във VIP ложата беше и министърът на отбраната на Сърбия Dragan Šutanovac, който в последно време не пропуска нито един концерт.

zeljko-joksimovic-i-hari-varesanovic

Като специални гости участваха Jelena Tomašević, посрещната с бурни аплодисменти след песента „Okeani“, Željko и Hari Varešanović изпяха заедно „Lejlа“, а Halid Bešlić с „Miljackа“ „запали“ стадиона. Концертът завърши с „Lane moje“, но публиката искаше още и Željko изпя на бис още две песни.

В събота следобяд, Željko пи кафе с приятелката си в градината на хотел „Evropa“. Обожателите го обградиха от всички страни, а той им даваше автографи и се снимаше с тях, докато Jovana го чакаше търпеливо.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар