Željko Joksimović: Къде да сложа толкова награди?

Željko Joksimović

Поради многобройните си ангажименти, Željko Joksimović чак сега имаше възможност да си получи наградата на „Vesti“ за най-добър певец на 2010, както и признанието за песента му „Ljubavi“, избрана за хит на годината.

– Благодаря за тези признания. Радвам се, че песента „Ljubavi“ се слуша толкова и съм щастлив, че не за първи път побеждавам в избора, който организира „Vesti“. Надявам се традицията да продължи. Имам само един малък проблем – не знам вече къде да слагам толкова награди от вашия вестник.

Željko тези дни не излиза от студиото си, където работи неуморно. Както той казва, от музика не може да се измори, защото тя е това, заради което живее и което го изпълва. Прави песни за колеги, аранжименти, музика за ТВ сериали, а даже и подготвя музика за един филм. Освен това направи песента, с която Беларус ще се представи тази година на Евровизия. По отношение на този конкурс, Joksimović е най-успешният композитор на Балканите. Неговите песни „Lane moje“ и „Lejla“ са обявени за най-добрите на този фестивал.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар