Željko Bebek отпразнува 76-и рожден ден

Željko Bebek отпразнува 76-и рожден ден

Наскоро легендарният босненски изпълнител Željko Bebek отпразнува 76-я си рожден ден и публикува в социалните мрежи снимка от празненството в семеен кръг.

Своя ден Bebek допълни и с обявяването на клипа към песента „Kakav otac, takav sin“, която е в дует със сина му, китаристът Zvonimir.

Парчето е включено в последния албум на Bebek „Mali oblak ljubavi“, който певецът обяви през лятото. В същия албум е и емоционалната песен „Kćeri moja“ с посвещение към дъщерята Katarina, която е главна звезда в клипа.

Това не е първи път, когато семейството на Bebek се появява в клип на негова песен. По-рано това стана във видеото към песента „Učini me sretnim“.

А иначе, Želimir Željko Bebek е рок певец и музикант, най-известен с това, че е първият вокалист на популярната група „Bijelo dugme“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Željko Bebek с концерт в Сараево, а скоро и автобиографияŽeljko Bebek с концерт в Сараево, а скоро и автобиография

    На 13 август Željko Bebek ще изнесе първия си самостоятелен концерт в Сараево, на сцената на Младежкия дом. За последен път Bebek пя в родния […]

  • Željko Bebek представи „Antologija“Željko Bebek представи „Antologija“

    Željko Bebek, един от най-популярните рокаджии в региона, направи вчера в белградския “Dom omladine” промоция на комбинираното издание “Antologija/Bebek/40 godina” (“Croatia Records”). На четири диска […]

  • Željko Bebek отпразнува 69-я си рожден денŽeljko Bebek отпразнува 69-я си рожден ден

    Вчера босненският поп и рок певец и музикант и бивш член на легендарната група „Bijelo dugme”, Željko Bebek, навърши 69 години. Още от ранните сутрешни […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар