Zana – концерт по случай 30 години на сцена

grupa Zana

Сръбската поп група „Zana“ ще отпразнува 30 години на сцена с концерт в „Sava centаr“. Лидерът на групата Zoran Žika Živanović каза, че е подготвил за белградчаните вечер, пълна с емоции, след което, заедно със съпругата си и колежка Jelenа Galonić, ще се посветят на семейството си.

– Надявам се детето да ни се случи скоро. Работим по въпроса, макар че, не е хубаво да се говори за това, докато не стане – сподели Žika и разкри плановете си за концерта:
– Ще предложим на публиката много емоции. Мисля, че им го дължим, защото не сме пяли в Белград вече 10 години. Феновете ще чуят всички песни, с които сме станали известни и които влязоха в антологията на сръбската поп музика.

– Zana Nimani (първата вокалистка на групата, на чието име е кръстена – б.р.) няма да дойде. Чуваме се с нея всяка седмица и тя много се вълнува как вървят приготовленията за концерта, но няма да участва. Zana сега си има свой живот, работа, семейство и е встрани от всичко, което се случва тук. Посветила се е на дъщеря си, която е на 18 години и има вече участия в 2 мюзикъла. Изненадан съм колко прилича на майка си – пълно копие. Между другото, заедно с Jelenа, на концерта ще пее и нашата приятелка Nataša Gajović (бивша вокалистка), която ще пристигне от Дубай! Nataša Živković (също бивша вокалистка) ми каза, че няма да може да участва в концерта, но се надяваме поне да бъде в публиката – допълни Žika.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар