За тях времето е спряло: Най-сексапилните баби на естрадата

Някои певици станаха майки твърде рано, а вече се наслаждават и на ролите си на баби. За мнозина от тях не бихте и предположили, че имат внуци, тъй като продължават да са младолики и в топ форма.

Към най-атрактивните популярни баби на естрадата последна се присъедини Neda Ukraden, чиято дъщеря роди близначките Aleksandra и Neda. Доста млади девойки могат да завиждат на фигурата на певицата, а и не малко я сравняват с Тина Търнър, което си е голям комплимент.

Neda Ukraden

Твърде рано баба стана и народната певица Ana Bekuta. Когато се роди внукът й Branko, Ana беше едва на 39 години, а по-късно се сдоби и с внучката Sonja. Те са вече големи, а певицата изглежда по-добре отвсякога.

Ana Bekuta

Внуците донесоха голяма радост и в живота на Dragica Radosavljević Cakana, която е така да се каже тройна баба. Певицата обаче спокойно може да мине и за майка, тъй като нищо по нея не показва, че вече не е в цветуща младост.

Dragica Radosavljević Cakana

Stojanka Novaković е може би най-младата баба на естрадата. Едва на 33 години се сдобива с първото си внуче и за нея с чиста съвест може да се каже, че е истински пример за сексапилна баба, която продължава да се противопоставя на годините.

Stojanka Novaković Stoja

Според мнозина Zlata Petrović е съвършена жена. Била е и ще бъде мечта за доста мъже и за нея също е доста трудно да се повярва, че е баба.

Zlata Petrović


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар