За тях времето е спряло: Най-сексапилните баби на естрадата

» Любопитно

Някои певици станаха майки твърде рано, а вече се наслаждават и на ролите си на баби. За мнозина от тях не бихте и предположили, че имат внуци, тъй като продължават да са младолики и в топ форма.

Към най-атрактивните популярни баби на естрадата последна се присъедини Neda Ukraden, чиято дъщеря роди близначките Aleksandra и Neda. Доста млади девойки могат да завиждат на фигурата на певицата, а и не малко я сравняват с Тина Търнър, което си е голям комплимент.

Neda Ukraden

Твърде рано баба стана и народната певица Ana Bekuta. Когато се роди внукът й Branko, Ana беше едва на 39 години, а по-късно се сдоби и с внучката Sonja. Те са вече големи, а певицата изглежда по-добре отвсякога.

Ana Bekuta

Внуците донесоха голяма радост и в живота на Dragica Radosavljević Cakana, която е така да се каже тройна баба. Певицата обаче спокойно може да мине и за майка, тъй като нищо по нея не показва, че вече не е в цветуща младост.

Dragica Radosavljević Cakana

Stojanka Novaković е може би най-младата баба на естрадата. Едва на 33 години се сдобива с първото си внуче и за нея с чиста съвест може да се каже, че е истински пример за сексапилна баба, която продължава да се противопоставя на годините.

Stojanka Novaković Stoja

Според мнозина Zlata Petrović е съвършена жена. Била е и ще бъде мечта за доста мъже и за нея също е доста трудно да се повярва, че е баба.

Zlata Petrović


Виж още:
 • Легендарни певци, изгубили живота си по пътищата Легендарни певци, изгубили живота си по пътищата

  20 февруари 2019

  Докато Балканският регион, а и хора по целия свят са в шок от трагичната смърт на Šaban Šaulić, можем да си припомним и други такива […]

 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 […]

Напиши коментар