За концерта на Zdravko Čolić на „Koševо“ вече са продадени над 30 000 билета

Ако денят си личи по заранта, концертът на Zdravkо Čolić на стадион „Koševо“ на 31 юли наистина ще бъде незабравим спектакъл в Сараево. Според думите на мениджъра на певеца Adis Gojak, продажбата на билетите е надминала и най-оптимистичните очаквания, макар че, до събитието на най-големия стадион в Босна и Херцеговина има още почти две седмици. До преди 5 дни бяха продадени 30 000 билета.

colic kosevo

Както беше обещано, първите 5 000 закупили билети, получиха DVD на Zdravkо Čolić, а от днес се планира да бъдат подарени още 5 000 бройки. Мениджърът на босненската звезда изтъкна, че дори търговците са изненадани от темповете, с които се продават билетите, тъй като обикновено жителите на Сараево чакали последния момент.

Иначе, подготовката за концерта върви с пълна сила. Čolić иска да направи в родния си град най-големия концерт в кариерата си, а с него започва и регионалното му турне. По време на посещението си в Сараево Čola се срещна с Dino Dervišhalidović, по-известен като Dino Merlin. Популярният Merlin е автор на два големи хита на Čolić – „Da ti kažem šta mi je“ и „Kao moja mati“. Той каза, че ще прекъсне почивката си за да присъства на концерта на „Koševо“. Според него, такова събитие не бива да бъде пропуснато, още повече, че през 1978 концертът на Čolić беше провален заради дъжд.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. admin каза:

    Интересът към концерта на Zdravko Čolić, който ще бъде тази вечер от 21 часа, е огромен. Затова в продажба са пуснати още 3 500 билета. Сцената е огромна и покрита за да се избягнат евентуални изненади, ако завали.

    Zdravko Čolić

Вашият коментар