Vesna Zmijanac – Искам да стана монахиня!

vesna-zmijanac

Vesna Zmijanac иска да се посвети на монашеския живот. Някогашният секс символ и фолк певица, която през дългогодишната си кариера се беше отдала на много пороци, каза че се е отрекла от секса и че, когато помогне на дъщеря си Nikolijа да си изгради живота, ще се замонаши и ще живее в спокойствие.

– Мечтата ми е да се замонаша, но не мога, докато не довърша светските неща, които съм започнала. Докато Nikolija не тръгне по своя път, нямам право да се оттегля – каза Vesna Zmijanac и добави, че много се изкривява значението на монашеския живот.
– Да се замонашиш, не означава непременно да живееш в манастир с монахини. Те там вършат всякакви светски дейности, а това не е пълно спокойствие. Много пъти съм спала в манастир и ми понася леко. Но, моят път е много по-тежък от спането в манастир, защото изисква самодисциплина. Това, обаче, не означава да останеш съвсем сам. Целта ми е пълен мир, в който никой да не ми нарежда, но това не значи да живея ритуално: ставане в 5 часа за молитва, след това закуска, обяд, чистене, вечеря и отново молитва преди лягане – каза сръбската певица, добила известност с хитовете „Kraljica tuge” и „Kad zamirišu jorgovani”.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар