Vesna Zmijanac прекъснала турнето си заради свада с приятеля си?

След медийната изява на Vesna Zmijanac (54), която каза, че е прекратила преждевременно турнето си в Австралия, заради непрофесионалното отношение на организатора Danilo Vranešević от агенция „Balkan Team“, излезе и неговата версия по темата, противоположна на тази на певицата.

Според Vranešević, фолк звездата не е направила всичките си участия, държала се е надменно, карала се с приятеля си Željko Rstić (40) и си тръгнала девет дни по-рано от уговореното, като обаче, задържала целия хонорар. Zmijanac е отнесла със себе си близо 29 000 австралийски долари, а освен това и приятелят й, по време на престоя си там, бил на издръжката на организатора. Певицата си получила парите, независимо, че концертите й били слабо посетени.

Vesna и Željko се скарали пред погледите на всички присъстващи в Сръбския център и тя накарала организатора да върне паспорта на приятеля й, с настояването да си тръгне. Той отпътувал за Сърбия, а няколко часа преди Нова година Vesna започнала да поставя условия – да пее само два блока по 45 минути, да не дава интервюта, да не се снима с гостите и напуснала заведението в 00.35, за което публиката се оплакала на „Balkan Team“.

Къде е истината в случая, не е ясно…

Vesna Zmijanac прекъснала турнето си заради свада с приятеля си?


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. admin каза:

    Вярно е! И аз 90-та година бях на концерт на Весна в зала „Универсиада“ и ми направи лошо впечатление. Голямо самочувствие!

  2. anonimen каза:

    abe taq i vav sofiq se darja taka nadmenno. Iska da privli4a vnimanie. Nai dobre durjashta se s publikata e Dragana Mirkovic

Вашият коментар