Vesna Zmijanac: В “Grand” няма място за мен

Някогашният секс символ на Югославия, фолк звездата Vesna Zmijanac напусна най-голямата издателска къща „Grand production“, в която, както казва, заради младите певци, няма място за други.

Vesna Zmijanac: В Grand няма място за мен

– Вярно е, подписах договор с PGP RTS. Това е инстинктивно решение. С „Grand“ въобще не съм преговаряла, направо реших новия си албум да издам за RTS. Popović и аз сме в коректни отношения и няма причина да не е така, защото не напускам неговата издателска къща, заради някакви лични причини. Всички знаем, че в „Grand“ е навалица от млади певци, които постоянно участват в съревнования, за да се докажат. Покрай тях няма време и място за други.

Все пак, не може да не се запитаме дали причина за напускането на Vesna не е разправията й със съшефката на „Grand production“ Lepa Brena. А именно, острата Zmiki изкоментира неотдавна новия албум на Brena „Metak sa posvetom“, като каза, че госпожа Živojinović е имала и по-хубави песни. Освен това, не била много въодушевена от пеенето й, та покани съперничката си да премерят гласове на сцената на „Grand“, изпълнявайки едни и същи песни, та да се види кой как пее.

– Казах си мнението и стоя зад него. Уважавам Brena, а че тя, Popović и аз сме в добри отношения, свидетелства последното издание на тяхното списание „Grand revija“, където моята снимка е на заглавната страница – каза Vesna по повод питането на новинарите, относно този коментар.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар