Vesna Zmijanac: В “Grand” няма място за мен

Весна Змиjанац » Новини

Някогашният секс символ на Югославия, фолк звездата Vesna Zmijanac напусна най-голямата издателска къща „Grand production“, в която, както казва, заради младите певци, няма място за други.

Vesna Zmijanac: В Grand няма място за мен

– Вярно е, подписах договор с PGP RTS. Това е инстинктивно решение. С „Grand“ въобще не съм преговаряла, направо реших новия си албум да издам за RTS. Popović и аз сме в коректни отношения и няма причина да не е така, защото не напускам неговата издателска къща, заради някакви лични причини. Всички знаем, че в „Grand“ е навалица от млади певци, които постоянно участват в съревнования, за да се докажат. Покрай тях няма време и място за други.

Все пак, не може да не се запитаме дали причина за напускането на Vesna не е разправията й със съшефката на „Grand production“ Lepa Brena. А именно, острата Zmiki изкоментира неотдавна новия албум на Brena „Metak sa posvetom“, като каза, че госпожа Živojinović е имала и по-хубави песни. Освен това, не била много въодушевена от пеенето й, та покани съперничката си да премерят гласове на сцената на „Grand“, изпълнявайки едни и същи песни, та да се види кой как пее.

– Казах си мнението и стоя зад него. Уважавам Brena, а че тя, Popović и аз сме в добри отношения, свидетелства последното издание на тяхното списание „Grand revija“, където моята снимка е на заглавната страница – каза Vesna по повод питането на новинарите, относно този коментар.


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Напиши коментар