Vesna Zmijanac се появи с приятеля си!

vesna-nikola

Въпреки всичко, което се говори напоследък за връзката между фолк дивата Vesnа Zmijanac (53год.) и оперния певец Nikolа Mijailović (37год.), двамата избягваха да говорят за чувствата си. Но, в четвъртък те се появиха заедно на нейното участие в клуб „Lepeza“.

Малко преди полунощ, легендарната певица влезе в заведението в компанията на своята по-силна половинка, а гостите, които имаха късмет да си резервират места навреме, я обсипаха с овации. Двойката седна на маса със собственичката на „Lepezа“, певицата Zoricа Marković, и си побъбриха половин час. И макар да си личеше, че между двамата има чувства, Vesna и Nikola не си разменяха нежности, а се държаха като добри приятели. Разговорът беше прекъснат, когато певицата излезе на сцената и подгря допълнително разгорещената атмосфера. След около час и половина изпълнения на великите си хитове, Vesnа помоли спътника си да изпее нещо и той изпълни песента на Haris Džinović „Rano je za tugu“. Докато Nikolа пя, Vesna стоя близо до него, прегръщаше го, държеше го за ръката и му пригласяше. Че не крият връзката си пролича, когато позира с него на фоторепортерите. Zorica Marković поздрави гостите си с нейни хитове.

Остатъка от вечерта звездата и оперният певец проведоха, наслаждавайки се на музиката. Около 3 часа през нощта си тръгнаха за в къщи – чия къща, обаче, не стана ясно.

Вечерите с Vesnа Zmijanac, които се организират всеки четвъртък в „Lepezа“, вече са синоним за добро изкарване и между гостите често могат да се видят и много известни личности. Този четвъртък в локала беше и македонският шоумен Boki 13, който цяла вечер игра и се снима с приятелите си и околните, дори изпя няколко песни.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар