Vesna Pisarović се завърна на сцената и изглежда по-добре от всякога

Vesna Pisarović направи концерт край крепостната стена Корнаро в Сплит

Преди няколко дни една от любимите хърватски певици, Vesna Pisarović, направи концерт край крепостната стена Корнаро в Сплит, в рамките на низ от празнични събития.

От 15 години Vesna не присъства на музикалната сцена, но нейните хитове се слушат с удоволствие до ден днешен. Освен с песните си тя впечатлява и с външния си вид. Мнозина казват, че певицата не е остаряла нито с ден.

След оттеглянето си от сцената Vesna се обърна към джаза. Образова се в Хага, Лондон и Берлин, където в крайна сметка се засели със съпруга си Ozren Pupovac, син на депутата Milorad Pupovac. Певицата избягва да говори за брака си, но изненада всички с решението си да се завърне в Загреб.

Иначе, певицата е в брак с Ozren вече 11 години, а веднъж призна, че се е омъжила с дънки и ботуши. На въпроса защо не желае да говори за семейния си живот, тя сподели: „Ами ако кажа, че е красиво и щастливо, и разваля всичко?“.

Със завръщането си Vesna Pisarović имаше намерение да направи концерт в „Dom sportova“ през март 2020г., който така и не се състоя заради пандемията и бе отлаган нееднократно. Засега следващата планирана дата е 19 март 2022г.


КОМЕНТАРИ
Вашият коментар