Vesna и Nikola се неглижираха

В понеделник вечерта Vesna Zmijanac се беше отдала на нощния живот, заедно с годеника си Željko Rstić. И в това не би имало нищо чудно, ако на същия понтон „River“ не се беше появил и бившият й приятел, оперният певец Nikola Mijailović, на когото компания правеше водещата Irina Kruška.

Vesna и Nikola седяха в съседни сепарета, но за изненада на всички, които са мислели, че бившите любовници са се разделили приятелски, те дори не се поздравиха. Държаха се все едно никога не са се срещали. Докато Nikola и Irina си пиеха питиетата, Vesna даваше на годеника си вода и не се отдели от него нито за миг.

А иначе, също както и Mijailović и нежната му половинка, и певицата беше дошла с Željko да подкрепят Indira Radić, която промотира новата си песен и клипа „Zodijak“. На понтона бяха още и Marta Savić, Jovana Tipšin, Čeda Čvorak, Jellena, Matija Ćorković, а специална гостенка на Indira беше нашата Андреа.

Да припомним, че Zmijanac и оперният певец имаха непотвърдена връзка преди две години. За първи път се появиха заедно на обществено място на едно нейно участие, където не скриваха емоциите си. Било някога…

Vesna Zmijanac и Željko Rstić


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар