Арестуваха съпругата на Marko Bulat

Арестуваха съпругата на Marko Bulat

При полицейска акция в Нови Белград в четвъртък, при която инспектори от криминална полиция нахлуха в салон за красота, е арестувана Marija Bulat, съпругата на сръбския певец Marko Bulat. Освен нея са задържани и трима мъже в момент на предаване на наркотици.

По неофициална информация при претърсването на солариума, управляван от Marija, е намерено голямо количество кокаин и малко количество у хората. При акцията са иззети кокаинът, две везни, около 2000 евро и три луксозни автомобила, а салонът за красота е затворен.

Това не е първи път, при който полицията арестува Marija Bulat заради наркотици. Преди четири години беше задържана за притежание на кокаин, който дилърите ѝ оставяли в пощенската кутия. В предаването „Ami G Show“ тя отрече дрогата да е нейна. Каза, че не се дрогира, а някой я намесва в афера. По-късно обаче срещу условна присъда се споразумя с прокуратурата и призна, че се дрогира и наркотиците са били за лична употреба.

Само няколко месеца по-късно, през август 2017 година, черногорските медии писаха, че полицията в Бар е открила у Marija и Marko Bulat неголямо количество кокаин и марихуана, при което са арестувани. Marko отрече да има нещо общо. Marija пое вината. На съдебното заседание каза, че дрогата е нейна за лична употреба, след което беше освободена и ѝ беше повдигнато обвинение.

Marija е втора съпруга на Bulat. Запознават се на негово участие, а връзката си узаконяват с брак през 2015 година. Тя има дъщеря от първия си брак, а с Marko имат син и дъщеря.

Любопитното е, че Marija е работила като полицейски служител в администрацията в Нови Белград. Скоро след като подава оставка, се замесва в афера с кокаин. Неотдавна прекара осем дни в популярния в Сърбия риалити формат „Zadruga“, но беше изгонена от състезанието.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Marko Bulat стана татко отновоMarko Bulat стана татко отново

    Сръбският фолк певец Marko Bulat стана татко за втори път, след като съпругата му Marija роди момченце в петък вечерта. Раждането е протекло нормално. Щастливото […]

  • Запалиха автомобила на Marko BulatЗапалиха автомобила на Marko Bulat

    Автомобилът на Marko Bulat е бил запален около 5 часа вчера сутринта. Колата се е намирала на паркинга пред жилището на сръбския певец, в близост […]

  • Marko Bulat се ожениMarko Bulat се ожени

    Вчера сръбският певец Marko Bulat се ожени за своята приятелка Marija Nikolić. Празненството им беше на един от белградските понтони и нито лошото време, нито […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар