The Best of Miligram

Miligram » Новини

В издание на „Hayat production“, от миналата седмица в продажба беше пуснат албумът „The best of Miligram„. В него влязоха 11-те най-добри песни от двете му CD-та. На сараевската промоция в клуб „Coloseum“ присъстваха членовете на бенда, както и директорът на издателската къща – Ahmed Švrakić.

Тази белградска група е основана през 2004, по инициатива на Aleksandar Milić – Mili. Специфичният му стил, комбинация от рок, балкански ритми и R&B елементи, събра за кратко време многобройни почитатели.

„Miligram 1“ достигна главоломен успех и беше продаден в 300-хиляден тираж. В албума взе участие Alen Ademović, барабанист и вокалист в оркестъра на Goran Bregović. По-късно Alen напусна Bregović и стана вокалист на „Miligram“. В първия албум гостуваха и някои от най-добрите музиканти в региона, като Željko Joksimović, Jelena Rozga и Severina, а три години по-късно идейният творец на проекта пусна и втория албум „Miligram 2”. В него всички песни изпя Alen Ademović, а също както и в първия албум, и тук се появиха популярни изпълнители, като Ivana Peters (певицата на рок група “Negativ”), хърватският изпълнител Giuliano.

The Best of Miligram


Виж още:
Напиши коментар