Tanja Banjanin избягва тъжните песни

Tanja_Banjanin

След 7-годишна пауза, сръбската поп певица Tanja Banjanin се завърна на музикалната сцена с новия си албум „Igra“, в който са включени 10 песни. Казва, че й липсват участията, клубовете, но най-много контакта с публиката. Освен музиката, Tanja е юрист по професия и последните 3 години работи като помощник на областния секретар за младежта и спорта.
– На някои може да им е чуднa тази спойка, но на мен не ми е. Двете професии ме изпълват по различен начин. В това е чарът. Тази година смятам да организирам и някой по-голям концерт.

За свой най-голям успех певицата счита това, че има семейство. Дъщеричката Staša (10), синът Novak (2) и съпругът Milan сега са нейният малък свят и нейното най-голямо вдъхновение:
– Винаги съм искала да имам свое кътче и семейство. За мен е много важно, че имам подкрепата на Milan. Имах тежък период, когато останах сама със Stašа след развода с бившия си съпруг. Тогава се промених ужасно. В този период животът ми изглеждаше като лоша имитация на стиховете от тъжните ми песни. Имах чувството, че сама съм предизвикала съдбата, пеейки: „varao si me“‘, „lagao si me“… И сега, като попадна на някоя тъжна песен, която ми хареса и бих изпяла с удоволствие, просто се отдръпвам. После следва дълго убеждаване от продуцента ми, че това няма никаква връзка с живота ми, тъй като той много добре знае от какво се плаша – казва Tanja.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар