Тайните бракове на Zlata Petrović

Фолк певицата Zlata Petrović, която е участничка в настоящия сезон на „Farma“, в селското имане влезе заедно с двамата си бивши съпрузи – певецът Hasan Dudić и водещият Zoran Pejić Pejo. Но зад гърба си Zlata има още два брака, за които никога не е говорила.

Zlata Petrović

Като повечето ромки, Zlata, по настояване на майка си, за първи път се омъжила на 14 години за връстника си P. J. Макар, че по това време била влюбена в известния Milan, майка й не разрешила да сключи брак с него. Нещастната Zlata живяла с момчето само 2 месеца, след което избягала и се върнала при майка си.

Не след дълго, певицата сключила брак с Aleksandar R., с когото се запознала през 1978. Но и с него не живяла дълго, тъй като той искал семейство, а тя да пее по кръчми. По това време Zlata забременяла и всички мислели, че бъдещото майчинство ще я накара да се промени. Но тя използвала един ден, в който в къщи нямало никого, опаковала си багажа и си тръгнала. Съпругът й се надявал да се върне, понеже била в петия месец, но тя направила аборт.

За композитора и певец Hasan Dudić, Zlata винаги е говорила като за свой първи съпруг. Запознал ги братовчедът на Hasan, певецът Šaban Šaulić. Венчали се десет дни преди раждането на сина им Miki, а бракът им продължил пет години.

След 16 години Zlata отново застанала пред олтара. Този път избраникът й бил Zoran Pejić Peja, по това време популярен водещ на предаването „A što ne bi moglo“. Двамата имат син Jovan. И този брак продължил само пет години.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Zlata и Peja отново пред олтара?Zlata и Peja отново пред олтара?

    Животът наистина пише романи! Zoran Pejić Peja обяви, че отново ще поиска ръката на Zlata Petrović, бившата си жена. – Ще предложа на Zlata и […]

  • Zlata Petrović си сложила силикон в задните частиZlata Petrović си сложила силикон в задните части

    До скоро естрадните звезди си слагаха силикон предимно в гърдите и устните, но вече на тази процедура подлагат и задниците си. Непосредствено преди влизането си […]

  • Saša Popović връща Zlata Petrović в „Grand“!Saša Popović връща Zlata Petrović в „Grand“!

    Шефът на „Grand production“ Saša Popović реши да смъкне ембаргото от своята някогашна приятелка и колежка Zlata Petrović и след три години отново да я […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар