Ех да сум злато

Ех, да сум злато

Ех, да сум злато

Toše Proeski Сенките со погледот ги ловам, ниедна на тебе не е слична. Што вреди и планови да ковам, ти си премногу необична. Доаѓаш на […]


Прочети до края