Всички отидоха в RTS – при Saša Popović остават само “Zvezde Granda”?

Miša Mijatović, редактор на народна музика в PGP RTS, разказа за „Kurir“ за преместването при тях на много звезди от „Grand production“. Най-големите имена от тях са Marinko Rokvić, Dragan Kojić Keba, Snežana Đurišić, Ana Bekuta и Šaban Šaulić.
– В „Grand“ сега ситуацията е такава, че Saša Popović няма намерение да издава албумите на певците, тъй като не се изплащат. Много квалитетни изпълнители искат да се върнат в PGP. Popović харчи пари по „Zvezde Granda“, а старите певци се чувстват изоставени покрай тези деца. Merima Njegomir и аз планираме да направим предаване, в което те сами да могат да се рекламират, но за такава музикална програма трябват добри изпълнители. Miroslav Ilić, Šerif Konjević и Jelena Broćić са измежду тях, а ще има и още. Все пак, PGP е наложило се име и това е една от причините известни имена да се връщат при нас.

Saša Popović, директорът на „Grand production“, казва, че не са изоставени кариерите на големите певци:
– Споменатите имена са основа на нашата продуцентска къща вече 14 години. Грижили сме се за техните кариери, за промотирането на албумите им. Естествено, решението си е изцяло тяхно.

Всички отидоха в RTS


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. И Весна вече е там 🙂

Вашият коментар