Свидетели вместо ДНК тест за доказването на бащинството на Miroslav Ilić

Свидетели вместо ДНК тест за доказването на бащинството на Miroslav Ilić

Mirjana Antonović, с която преди 30 години Miroslav Ilić е имал извънбрачна връзка, продължава ходенето по мъките, за да докаже, че популярният сръбски певец е баща на нейния син Devin. Вчера тя се яви на поредното заседание в съда, заедно с адвоката си и сина си.

Досега Devin не е имал възможността да се срещне с баща си, докато Miroslav по негови думи го е виждал за последен път, когато е бил на 18 месеца.

Miroslav Ilić обаче отново не се появи в храма на Темида, което е негово право. Отказва също да си направи ДНК тест за бащинство и законът не може да го задължи. Затова делото се протака и доказването на бащинството ще става чрез свидетелски показания и други материални доказателства.

Неофициално се говори, че един от свидетелите на Mirjana ще бъде самата фолк звезда Lepa Brena, която е знаела за тяхната връзка.

Brena и Miroslav не си говорят от години, а една от причините е, че певицата подкрепя Mirjana. Също така преди време Saša Popović каза, че Lepa Brena и „Slatki greh“ са имали участия с Ilić две години и през това време „са се нагледали на всичко“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Miroslav Ilić празнува половин век кариераMiroslav Ilić празнува половин век кариера

    Великанът на сръбската музикална сцена, Miroslav Ilić, организира грандиозен концерт по повод 50 години успешна кариера, който ще се състои на 10 декември 2022 година […]

  • Днес Miroslav Ilić празнува 71-ви рожден денДнес Miroslav Ilić празнува 71-ви рожден ден

    Днес Miroslav Ilić навършва 71 години. Традиционно през декември сръбският певец прави концерти, за които обикновено билетите не достигат. Още миналата година обаче тази 20-годишна […]

  • Miroslav Ilić отново на съд за бащинствотоMiroslav Ilić отново на съд за бащинството

    Mirjana Antonović, бившата любовница на Miroslav Ilić, е решена да докаже, че той е бащата на сина ѝ Devin. Преди 30 години Mirjana и Miroslav […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар