Свидетели вместо ДНК тест за доказването на бащинството на Miroslav Ilić

Свидетели вместо ДНК тест за доказването на бащинството на Miroslav Ilić

Mirjana Antonović, с която преди 30 години Miroslav Ilić е имал извънбрачна връзка, продължава ходенето по мъките, за да докаже, че популярният сръбски певец е баща на нейния син Devin. Вчера тя се яви на поредното заседание в съда, заедно с адвоката си и сина си.

Досега Devin не е имал възможността да се срещне с баща си, докато Miroslav по негови думи го е виждал за последен път, когато е бил на 18 месеца.

Miroslav Ilić обаче отново не се появи в храма на Темида, което е негово право. Отказва също да си направи ДНК тест за бащинство и законът не може да го задължи. Затова делото се протака и доказването на бащинството ще става чрез свидетелски показания и други материални доказателства.

Неофициално се говори, че един от свидетелите на Mirjana ще бъде самата фолк звезда Lepa Brena, която е знаела за тяхната връзка.

Brena и Miroslav не си говорят от години, а една от причините е, че певицата подкрепя Mirjana. Също така преди време Saša Popović каза, че Lepa Brena и „Slatki greh“ са имали участия с Ilić две години и през това време „са се нагледали на всичко“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар