Сръбските джет сет-ъри с най-много деца – 1 част

» Любопитно

Прирастът в Сърбия, също както и у нас, е нисък – малко над едно дете на семейство. За сметка на това, някои от популярните личности на естрадата „наваксват“ и допринасят за увеличаването на раждаемостта. Нека видим кои са ударниците в това отношение.

Aca LukasНеотдавна Aca Lukas стана баща за четвърти път. Миналата година съпругата му Sonja донесе на бял свят момиченцето Viktorija. От предишния си брак Lukas има три деца.
Hašim Kučuk HokiПопулярният фолк певец Hašim Kučuk Hoki, който през ноември 2002 загина в катастрофа на пътя Белград-Суботица, остави след себе си 11 деца – 6 сина и 5 дъщери. Считан е за абсолютен рекордьор по брой деца.
Ljubiša Stojanović LuisСлед Hoki, с най-голяма челяд на естрадата е Ljubiša Stojanović Luis. И Luis загина при ПТП (миналото лято). Певецът има шест деца от три брака.
Peđa D’ BojРокерът с авантюристичен дух, Predrag Jovanović, по-известен като Peđa D’ Boj, има четири деца от различни жени и в различни части на света. Най-голямата му щерка Minjon живее в Дюселдорф, синът Gabrijel е в Белград, следва Filip в Париж, а най-млада е тригодишната му наследница Mihaila.
Šaban ŠaulićЧетири деца има и Šaban Šaulić. Със сина Roberto се е сдобил извънбрачно, в младостта. А трите му деца – Sanela, Ilda и Mihajilo са от съпругата му Gordana.

Виж още:
 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

 • Евровизия 2016: Хърватска продължава, БиХ и ЧГ отпаднаха Евровизия 2016: Хърватска продължава, БиХ и ЧГ отпаднаха

  11 май 2016

  Снощи в „Глобен арена“ в Стокхолм се състоя първият полуфинал на Евровизия 2016. От 18 държави, колкото се състезаваха вечерта, за големия финал на 61-то издание на европейския песенен конкурс се класираха 10. Това са […]

Напиши коментар