Сръбските джет сет-ъри с най-много деца – 1 част

Прирастът в Сърбия, също както и у нас, е нисък – малко над едно дете на семейство. За сметка на това, някои от популярните личности на естрадата „наваксват“ и допринасят за увеличаването на раждаемостта. Нека видим кои са ударниците в това отношение.

Aca LukasНеотдавна Aca Lukas стана баща за четвърти път. Миналата година съпругата му Sonja донесе на бял свят момиченцето Viktorija. От предишния си брак Lukas има три деца.
Hašim Kučuk HokiПопулярният фолк певец Hašim Kučuk Hoki, който през ноември 2002 загина в катастрофа на пътя Белград-Суботица, остави след себе си 11 деца – 6 сина и 5 дъщери. Считан е за абсолютен рекордьор по брой деца.
Ljubiša Stojanović LuisСлед Hoki, с най-голяма челяд на естрадата е Ljubiša Stojanović Luis. И Luis загина при ПТП (миналото лято). Певецът има шест деца от три брака.
Peđa D’ BojРокерът с авантюристичен дух, Predrag Jovanović, по-известен като Peđa D’ Boj, има четири деца от различни жени и в различни части на света. Най-голямата му щерка Minjon живее в Дюселдорф, синът Gabrijel е в Белград, следва Filip в Париж, а най-млада е тригодишната му наследница Mihaila.
Šaban ŠaulićЧетири деца има и Šaban Šaulić. Със сина Roberto се е сдобил извънбрачно, в младостта. А трите му деца – Sanela, Ilda и Mihajilo са от съпругата му Gordana.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар