Сръбската естрада пращи от силикон!

Между звездите от новото поколение, които блестят на естрадния небосклон, почти няма такава, която да не е лягала под ножа, за да отстрани недостатък на лицето или тялото си. Някои са правили само дребни корекции, но други, по количествата силикон, преминаха всички граници.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović
Дивата не само вкара нови тенденции във фолк музиката, но и постави основите на пластичните операции. Въпреки мнението на мнозина, че Ceca се е попрестарала с тези гърди на тънката си снага, няма спор, че пазвата й е доста привлекателна. Непосредствено преди да започне да си излежава наказанието, певицата си опъна лицето в една частна клиника, което е овековечено на снимки. Независимо от всички корекции, Ceca все още е една от най-желаните сръбкини и идол на много млади жени.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša
Силиконите, които вгради в устните, гърдите и задника си, тотално промениха изгледа на „mala od skandala“, която вече не прилича на себе си от началото на кариерата си. Мнозина смятат, че е унищожила тялото си от прекалените намеси на ножа и се е превърнала в пластична кукла, но Jelena не престава да посещава клиники. Съвсем наскоро подмени имплантите в гърдите си, което й костваше пет часа на операционната маса и проблеми след това. Шушука се, че е застраховала новите си „любимки“.

Mina Kostić

Mina Kostić
Въпреки, че е твърде ниска, Mina се реши да си сложи в гърдите силикон, което предизвика бурно негодувание при първото й появяване на сцена. Kostić минава за една от естрадните личности с най-много операции. Силикон има в устните, скулите, прасците на краката, задника, та чак и в мишниците на ръцете.

Stojanka Novaković Stoja

Stojanka Novaković Stoja
В редицата певици, които няколко пъти слагат и вадят силикон, е и Stoja, но нейното последно издание говори много повече от думите. Някой кубик горница в устните, напълно деформира лицето й, докато гърдите си намали преди няколко години, когато започнаха да натежават на гръбначния й стълб. След това отново ги навакса, а стана и редовен гост на клиниките за изсмукване на мазнините.

Lepa Brena

Lepa Brena
Белградската чаршия говори, че това е певицата, оставила най-много пари на пластичните хирурзи. Brena е между първите, която си „стегна“ тялото в една немска клиника. И макар за годините си да минава за една от най-поддържаните и добре изглеждащи певици, тя и сега отрича, че е станала по-красива и привлекателна, благодарение на операциите на гърдите, носа, изпъване на лицето, челюстта и липосукциите.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар