Скандал – отнета победата на Tifa на „Sunčane skale“!

Tifa » Новини

Mladen Vojičić Tifa участва на тазгодишния фестивал „Sunčane skale“ в Херцег Нови с песента „Ne vjeruj nikom“ и само с две точки се размина с първото място. И то заради лошото броене на гласовете.

Скандал - отнета победата на Tifa на "Sunčane skale"!

Организаторите са се хванали за главата заради тази грешка, която лъснала веднага щом угаснали прожекторите и наградата, Нисан Микра и 10 000 евро за снимане на клип към песента-участничка, вече била връчена на победителя – шведската група „Cupid“. Tifa разбрал по-късно какво се е случило, но много не се впечатлил. Отдал се на релаксация по морските вълни.

Директорът на фестивала Slobodan Bučevac твърди, че това наистина е било грешка, а не умишлено нагласено. Проблемът дошъл от това, че някои членове на журито съобщавали гласовете лошо, докато четяли. А иначе, в листите с гласовете, дадени на секретаря на журито, всичко си било наред.


Виж още:
  • Край на сътрудничеството между Alen Islamović и Mladen Vojičić Tifa! Край на сътрудничеството между Alen Islamović и Mladen Vojičić Tifa!

    13 август 2011

    След няколко години общи концерти, Alen Islamović и Mladen Vojičić Tifa прекъснаха сътрудничеството си. Вече няма да ги слушаме да пеят хитовете на „Bijelo dugme“! Миналия уикенд във Виница, Словения, беше организиран „Šengenfest“, на който, […]

Напиши коментар