Sinan Sakić щеше да стане на 65 години

Sinan Sakić щеше да стане на 65 години
Легендарният сръбски певец Sinan Sakić щеше да навърши вчера 65 години, а почина на 62-годишна възраст. Животът му не беше лек изобщо, преживяваше травма след травма.

Роден е в Лозница на 13 октомври 1956 година. За него се грижи само майка му и е доста привързан към нея.

Sinan има 37-годишен брак със съпругата си Sabina, с която имат две деца – дъщеря Đulkica и син Alen, а от първия си брак певецът има още две деца – Rašid и Ernest.

Първия си шок преживява, когато синът му Rašid убива приятеля си от детството Dragoljub Despotović, когото Sinan обича като свое дете. В този момент Sakić има участие и въпреки че разбира новината, като истински професионалист си изкарва участието докрай.

Семейният раздор и свадите между тях двамата се случват преди 15 години, а Sinan посещава сина си в затвора само веднъж, докато Rašid не изявава желание да го пуснат да види болния си баща.

Следващия голям стрес преживява, когато синът му Alen се удря с автомобила си в стълб, който пада върху возилото. В колата е и жената на певеца, Sabina. За щастие, двамата се разминават само с леки телесни повреди.

Накрая и неговият трети син Ernest прави скандал пред болницата, само дни преди смъртта на Sinan, тъй като семейството не е доволно от полаганите за певеца грижи. До инцидента се стига, когато синовете му идват с цел да го отведат от клиничния център за допълнителни изследвания, но лекарите не позволяват заради лошото му състояние. Тогава срещу Ernest е повдигнато обвинение за нарушаване на обществения ред.

Sakić има и склонност към пороците. Нееднократно признава, че прекалява с алкохола, както и че дрогата също не му е чужда. Хазартът също го влече, случвало му се е да изгуби до 50 000 евро за вечер. Веднъж на граничния пункт Търбушница е арестуван за притежание на кокаин, който властите откриват в бельото му.

Sinan споделя, че във всяка негова песен има по 90% от него самия и че не би изпял песен, която не го докосва, без значение какъв голям хит би станала. Между многобройните му песни особено се открояват две, които означават много за него – „Sabina“, посветена на съпругата му, и „Oče moj“, посветена на твърде рано починалия му баща.

Дъщерята Đulkica страда много за баща си и почти не минава ден да не публикува нещо за него в Инстаграм, особено на рождените му дни.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар