Severina Vučković като Tito!

Severina Vučković ще бъде звездата на „Ušće fest”, където на 20 юни ще участва заедно с Goran Bregović. В интервю сексапилната Seve каза, че за нея няма криза и не се дразни от нападките на хърватските медии, че мести работата си в Сърбия:
– Не реагирам на такива неща. Ако трябва да си говорим честно, напоследък най-често съм в Словения, а наскоро имах концерт и в Македония. След концерта ми в „Beogradskа arenа”, тук не съм имала нито едно участие, така че, такива нападки са неоснователни.

Severina Vučković

Музикалните критици казват, че след Titо единствено Seve успя да спои държавите от бивша Югославия.
– Интересно е като кажат: „След Titо – Seve!”. Но аз не бих си придала такова значение. Супер е, когато се свири и пее повече, а останалото не е важно. Радвам се, че ме обичат хората от цяла бивша Югославия.

Имате ли по-малко работа заради кризата?
– Не се оплаквам. Кризата носи шансове да се направи нещо добро. Така и аз в тази ситуация търся начин да подобря работата си.

Работите ли повече поради това, че няма пари от продажби на албуми?
– Мисля, че това не е моментна тенденция. Така е в последните десетина години и то в целия свят. Затова сега се правят повече турнета. Аз съм човек, който обича да работи и работя постоянно. Турнетата ми траят цяла година, а не само месец.

Защо продължавате работата си с Goran Bregović и в следващия албум?
– Нашите характери са близки. Последният ми албум беше коренно различен от предходните. Направихме го по наш вкус.

Доста се спекулира с датата на Вашата сватба. Ще се случи ли скоро?
– Като нямат какво да пишат вестниците и се сещат за сватбата ми. Това не трябва да е тема за писане. Не само, че е лично, но и въобще не е важно за никого.

Как ще коментирате класирането на Milan Stanković на финала на Евровизия?
– Харесва ми песента на Bregа, мисля че е точно за Milan. Той е симпатично и мило момче. Но не бих могла да преценя шансовете му на финала.

Бихте ли участвали пак на Евровизия?
– За това трябва да се помисли. Не бих казала, нито категорично „Да“, нито „Не“.

Severina не пожела да коментира концерта в „Arenа“, който изнесе наскоро Jelena Karleuša, макар че, мнозина правят паралел между спектаклите на двете певици:
– Съжалявам, но не съм гледала концерта на Jelenа Karleušа даже и в Youtube, така че не мога нищо да кажа.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Severina Kojić загуби поредното делоSeverina Kojić загуби поредното дело

    Поради пандемията с коронавируса, популярната хърватска певица Severina не е имала участия вече два месеца, така че финансовото ѝ състояние не е цветущо. Освен това […]

  • Severina Kojić изгуби попечителството над сина сиSeverina Kojić изгуби попечителството над сина си

    Хърватската поп звезда Severina Kojić (47) изгуби съдебната битка за попечителството над сина Aleksandar, която водеше с някогашния си партньор Milan Popović (54). Загребският съд […]

  • Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятелиSeverina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели

    Снощи хърватската поп звезда Severina (Vučković) Kojić отпразнува 45-я си рожден ден в родния си Сплит. Певицата най-напред беше на концертната промоция на мюзикъла „Naša […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар