Šerifovići забравили болния си брат…

Семейство Šerifovic е голямо. Особено, като се има предвид, че Rajko Šerifovic, бащата на Marija Šerifovic и Danijel Pavlović има още един син Dušan, когото всички са забравили.

Dušan

Dušan е първият син на Rajko, който след развода на родителите си, отива с майка си в Лондон. Живял там известно време и като всички Šerifovići, започнал да се занимава с музика, работейки като DJ. Кариерата му била попречена от сърдечно заболяване, открито в младите му години. Днес Dušan живее в Крагуевац, където се бори с болестта си, без помощта на най-близките си. Marija и Danijel напълно са забравили брат си. Dušan се е опитал да осъществи контакт със сестра си, но без успех – още чака отговора на SMS-са си.

Marija-Danijel

От друга страна, Marija и Danijel сега са в отлични взаимоотношения. Сестрата лично откара с колата си Danijel при влизането му в риалитито „Dvor“, макар че до преди няколко години бяха скарани.
Marija и Danijel сега са част от хайлайфа и вероятно последната им грижа е бедният и болен брат, който често скита по улиците безцелно, надявайки се на по-добри времена.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар