Seka Aleksić забранена на DM sat tv

Сека Алексић » Новини

seka-aleksic

Seka Aleksić се закани на редактора на хърватската TV Novа и портала Folknovosti Edi Kiseljak, тъй като до нея стигнала информация, че той е отговорен за това, че Dragana Mirković прекрати приятелството си с нея.

Миналата седмица в медиите писаха, че Seka одумвала своята приятелка, и когато тази информация стигнала до „luče iz Kasidola“, тя веднага забранила излъчването на клиповете на Sekа по телевизия DM sat:
– Приятелството между Sekа и Edi трае няколко години. Тя му беше гост в хърватската седмица на модата Kroaporte и бяха доста близки. И когато в един седмичник се появи историята за одумването на Draganа Mirković, Aleksić веднага разбрала кой е виновникът. Тя предизвикала своя „приятел“ и му казала каквото й дойде на ума и поискала всички нейни снимки да бъдат махнати от сайта Folknovosti, на който той е редактор.

Историята потрърди и Kiseljak, който е разочарован заради постъпката на някогашната си приятелка:
– Добре сте информирани. Seka Aleksić ми се закани, а и ме повика адвокат, който ме накара да сваля всички нейни снимки от сайта. Вярно е, че се появи с мен на Kroaporte и беше посрещната като кралица. Бяхме в добри отношения, но вече не сме – каза Edi.

От екипа на певицата също потвърдиха, че са поискали споменатия портал да премахне всичката информация, свързана със Sekа Aleksić.
– Seka реши да прекъсне сътрудничеството си с Folknovosti заради тяхната непрофесионалност, а администраторите са информирани писмено за това. Щом забележи някакви нередности в работата, като професионалист Aleksić прекъсва сътрудничеството и в това няма нищо чудно – споделиха от PR службата на певицата, без да споменават подробности.


Виж още:
 • Seka Aleksić представи новия си албум „Koma“ Seka Aleksić представи новия си албум „Koma“

  28 април 2017

  Точно две години минаха от излизането на предния албум на Seka Aleksić – „Crveni ruž“, а преди два дни на същия ден и на същото място (в белградската „Vila Jelena“) фолк певицата представи и новия […]

 • Честито: Seka Aleksić роди син Честито: Seka Aleksić роди син

  1 октомври 2016

  Сръбската фолк певица Seka Aleksić и нейният съпруг Veljko Piljkić преди седмица станаха родители, а в сряда доведоха сина си Jakov в семейното огнище. Seka роди по естествен път, а малкият Jakov е с мерки […]

 • Seka Aleksić бременна в 6-я месец Seka Aleksić бременна в 6-я месец

  7 юни 2016

  Сръбската певица Seka Aleksić е бременна отново и този път има всички шансове да роди дългоочакваното бебе. Фолк звездата и нейният съпруг Veljko не се отказаха от опитите за ин витро оплождане, които се увенчаха […]

Напиши коментар