Seka Aleksić забранена на DM sat tv

seka-aleksic

Seka Aleksić се закани на редактора на хърватската TV Novа и портала Folknovosti Edi Kiseljak, тъй като до нея стигнала информация, че той е отговорен за това, че Dragana Mirković прекрати приятелството си с нея.

Миналата седмица в медиите писаха, че Seka одумвала своята приятелка, и когато тази информация стигнала до „luče iz Kasidola“, тя веднага забранила излъчването на клиповете на Sekа по телевизия DM sat:
– Приятелството между Sekа и Edi трае няколко години. Тя му беше гост в хърватската седмица на модата Kroaporte и бяха доста близки. И когато в един седмичник се появи историята за одумването на Draganа Mirković, Aleksić веднага разбрала кой е виновникът. Тя предизвикала своя „приятел“ и му казала каквото й дойде на ума и поискала всички нейни снимки да бъдат махнати от сайта Folknovosti, на който той е редактор.

Историята потрърди и Kiseljak, който е разочарован заради постъпката на някогашната си приятелка:
– Добре сте информирани. Seka Aleksić ми се закани, а и ме повика адвокат, който ме накара да сваля всички нейни снимки от сайта. Вярно е, че се появи с мен на Kroaporte и беше посрещната като кралица. Бяхме в добри отношения, но вече не сме – каза Edi.

От екипа на певицата също потвърдиха, че са поискали споменатия портал да премахне всичката информация, свързана със Sekа Aleksić.
– Seka реши да прекъсне сътрудничеството си с Folknovosti заради тяхната непрофесионалност, а администраторите са информирани писмено за това. Щом забележи някакви нередности в работата, като професионалист Aleksić прекъсва сътрудничеството и в това няма нищо чудно – споделиха от PR службата на певицата, без да споменават подробности.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Новият албум „Bioskop“ на Seka AleksićНовият албум „Bioskop“ на Seka Aleksić

    Сръбската фолк звезда Seka Aleksić най-накрая пусна своя нов албум „Bioskop“. В предходния период Seka работи здраво по новия си проект, който публиката очакваше с […]

  • Seka Aleksić родиSeka Aleksić роди

    Сръбската певица Seka Aleksić стана майка за втори път, след като вчера сутринта донесе на бял свят момченце. Seka е родила по естествен път, а […]

  • Seka Aleksić представи новия си албум „Koma“Seka Aleksić представи новия си албум „Koma“

    Точно две години минаха от излизането на предния албум на Seka Aleksić – „Crveni ruž“, а преди два дни на същия ден и на същото […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар