Saška Karan: От естрадата ме изгониха Zorica Brunclik и JUL

Певицата Saška Karan, която преди доста години се оттегли от естрадата, разкри в интервю, че кариерата й са възпрепятствали някои любовници и съпруги на властимащи:
– Вярвате или не, но мен ме изритаха по настояване на ревниви зложелатели. Никога никого не съм настъпала по мазола, ничии мъже не съм закачала, а пречех на мнозина. Изморих се от естрадните интриги. Често хората ме питат защо ме няма. Аз съм тук, не съм изчезнала съвсем. Пея и работя, но просто не се появявам в обществеността. Когато записах песента „Srce puno baruta“, всички врати за мен бяха отворени. В PGP се отнасяха към мен превъзходно, имаха ме като свое дете. И тогава в тази къща завладя Zorica Brunclik и всички трябваше да мислят като нея. Повечето бяха пионки в ръцете й. JUL (Югославска левица) ми вгорчи живота и стопира кариерата ми. Zorica Brunclik се оплакваше, че съм й трън в окото, никой не ми даде възможност да кажа какво знам и какво мисля. Бяха страшни времена и аз наивно се надявах, че ще преминат и всичко ще си дойде на мястото.

И макар че, минаха 11 години, откакто Saška се оттегли от естрадата, твърди, че още не е дошло времето да каже какво знае и какво е преживяла:
– Още не е дошло време да разкажа през какво съм преминала. Някои от тези хора вече са бивши, но други все още колят и бесят. В действителност и днес нещата стоят по същия начин. Разпореждат се нечии съпруги, любовници… Още ги има тези, които ме „трият с гумичката“ и не знам защо ме ревнуват толкова.

Певицата сподели, че не може да проумее желанието на мнозина родители, които подтикват децата си към пеенето:
– Много родители умишлено насочват децата си към естрадата, като че ли няма какво друго да работят. И всичко това с мисълта, че им желаят най-доброто. Много съм щастлива, че моята 17-годишна дъщеря няма такива амбиции. За нея училището е най-важно и аз се гордея със себе си, че съм я възпитала добре.

Saška Karan


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар