Romana Panić вече си намери нов приятел

Romana Panić » Новини

След скорошната раздяла с кипърския адвокат Fotos Pittadjis, певицата Romana Panić започна нова връзка с италиански бизнесмен от сръбски произход.

romana panic

Нейният избраник не е познат в страната й. Единственото, което се знае за него е, че живее и работи в Рим. Запознал ги е техен общ приятел в Белград, след което са започнали ежедневни контакти. След няколко дена биснесменът поискал да се видят отново и Panić решила да му даде шанс.

– Romana и Fotos се разделиха преди месец. Тя дори не му честити рождения ден, 19 май, а той на тази дата мислеше да й поиска ръката. Изглежда щастлива с новия си приятел – сподели близък на певицата.

Като научил от приятел, че неговата бивша вече има нов избраник, Pittadjis започнал всеки ден да праща съобщения на Romanа, в които й се кълне в любов. Но поп дивата останала глуха за сладкодумието му.

– Много съм щастлива и доволна. Това е всичко, което имам да ви кажа – отговори Romana на журналистите, които поискаха подробности около новия мъж в живота й.


Виж още:
 • Romana: Вярвам, че ще успея да стана майка Romana: Вярвам, че ще успея да стана майка

  5 септември 2014

  Сръбската поп певица Romana Panić крачи смело през живота и се бори с болестта си, която са й открили още на 15-годишна възраст. – Когато кажа на някой мъж, че имам диабет, първият коментар винаги […]

 • Romana свалила девет години по-млад футболист Romana свалила девет години по-млад футболист

  9 май 2014

  Romana Panić се появи на отварянето на белградския понтон „River“ с нов приятел. Явно най-накрая е преживяла раздялата си с кипърския адвокат Fotos Pittadjis. Атрактивната босненска поп певица е свалила девет години по-младия от нея […]

 • Fotos дойде да слуша Romana Fotos дойде да слуша Romana

  27 май 2013

  Кипърският адвокат Fotos Pittadjis се появи преди два дни на понтона „Džimis“, където пя неговата бивша приятелка Romana Panić. Fotos пристигна с приятели и се настани в сепаре близо до сцената, за да може добре […]

Напиши коментар