Romana Panić вече си намери нов приятел

След скорошната раздяла с кипърския адвокат Fotos Pittadjis, певицата Romana Panić започна нова връзка с италиански бизнесмен от сръбски произход.

romana panic

Нейният избраник не е познат в страната й. Единственото, което се знае за него е, че живее и работи в Рим. Запознал ги е техен общ приятел в Белград, след което са започнали ежедневни контакти. След няколко дена биснесменът поискал да се видят отново и Panić решила да му даде шанс.

– Romana и Fotos се разделиха преди месец. Тя дори не му честити рождения ден, 19 май, а той на тази дата мислеше да й поиска ръката. Изглежда щастлива с новия си приятел – сподели близък на певицата.

Като научил от приятел, че неговата бивша вече има нов избраник, Pittadjis започнал всеки ден да праща съобщения на Romanа, в които й се кълне в любов. Но поп дивата останала глуха за сладкодумието му.

– Много съм щастлива и доволна. Това е всичко, което имам да ви кажа – отговори Romana на журналистите, които поискаха подробности около новия мъж в живота й.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Romana Panić арестувана в АвстралияRomana Panić арестувана в Австралия

    Популярната сръбска поп певица Romana Panić (45) и нейният приятел Filip Mrkajić (40), агент на недвижими имоти, са обвинени, че през март и април са […]

  • Romana: Вярвам, че ще успея да стана майкаRomana: Вярвам, че ще успея да стана майка

    Сръбската поп певица Romana Panić крачи смело през живота и се бори с болестта си, която са й открили още на 15-годишна възраст. – Когато […]

  • Romana свалила девет години по-млад футболистRomana свалила девет години по-млад футболист

    Romana Panić се появи на отварянето на белградския понтон „River“ с нов приятел. Явно най-накрая е преживяла раздялата си с кипърския адвокат Fotos Pittadjis. Атрактивната […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар