Romana Panić арестувана в Австралия

Romana Panić арестувана в Австралия

Популярната сръбска поп певица Romana Panić (45) и нейният приятел Filip Mrkajić (40), агент на недвижими имоти, са обвинени, че през март и април са инсталирали скимиращи устройства в три банкомата в Бризбейн и по този начин са събрали данни за банковите карти на 35 души. Това писаха вчера австралийските медии.

Romana и Filip са отишли в Австралия като туристи, закъсали са я с парите и са измислили план как да „напълнят портфейлите си“, каза съдия Смит от Окръжния съд в Бризбейн.

Апартаментът в Спринг Хил, в който двамата са били отседнали, е претърсен, след като техник е открил незаконни устройства в единия от банкоматите. Там са намерени 23 500 австралийски долара, устройства за запис на банкови карти, карти за съхранение на данни, на които има записи от банкомати, лични банкови данни на клиенти и инструменти за инсталиране на допълнителни устройства.

Полицейските служители са открили, че Mrkajić първоначално е проучил банкоматите и два дни по-късно се е върнал да инсталира скимиращите устройства, прикрит с маска и бейзболна шапка.

Filip Mrkajić се е признал за виновен по 18 обвинения, а Romana Panić по 16. Откритите в апартамента пари са конфискувани, независимо че не е доказано, че са придобити от скимерска дейност. Двамата са осъдени съответно на 14 и 12 месеца затвор. Те са обжалвали присъдите, но жалбите им са отхвърлени.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Romana: Вярвам, че ще успея да стана майкаRomana: Вярвам, че ще успея да стана майка

    Сръбската поп певица Romana Panić крачи смело през живота и се бори с болестта си, която са й открили още на 15-годишна възраст. – Когато […]

  • Romana свалила девет години по-млад футболистRomana свалила девет години по-млад футболист

    Romana Panić се появи на отварянето на белградския понтон „River“ с нов приятел. Явно най-накрая е преживяла раздялата си с кипърския адвокат Fotos Pittadjis. Атрактивната […]

  • Fotos дойде да слуша RomanaFotos дойде да слуша Romana

    Кипърският адвокат Fotos Pittadjis се появи преди два дни на понтона „Džimis“, където пя неговата бивша приятелка Romana Panić. Fotos пристигна с приятели и се […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар