Рокери саботираха концерта на Karleuša!

Нито дъждът, нито вятърът, нито пък групата млади рокери, които си направиха контраконцерт по време на празнуването на Деня на град Зайчар, попречиха на Jelena Karleuša да екзалтира публиката на площада.

Jelena Karleuša

А именно, в момента, в който JK беше готова да излезе на сцената, се изви буря, която замалко да развали концерта. Но, публиката не се разбяга, а Jelena, въпреки лошото време, си свърши работата. И докато едни скандираха в знак на подкрепа, на другия край на площада се беше събрала група рокери, които викаха против и си разпънаха транспаранти. Дори започнаха да свирят, за да привлекат вниманието върху себе си, но никой не ги слушаше. А колко са успели да попречат, говори и фактът, че Karleuša е разбрала за този „митинг“ от новинарите, които я помолили да коментира инцидента:

– Концертът беше супер и аз съм много доволна. Освен моите хитове, пях и песни на „Bijelo dugme“, както и чуждестранни песни, които обичайно изпълнявам по участията си. Не съм чула, че е имало някакви демонстранти. Ако е имало такива, сигурно са били заблудени деца, които са били надвикани от пеенето на моите 20 000 фенове – каза Jelena Karleuša.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар