Nedeljko Bajić Baja се развел, но крие

Миналата година Nedeljko Bajić Baja и Ivana, които имат син и дъщеря, се развели, но певецът крил това успешно досега. Малко неща от личния живот на Baja са известни, независимо че присъства на музикалната сцена от 1992. Той смята, че почитателите му трябва да знаят какви песни записва или къде ще има концерт.

Nedeljko Bajić Baja се развел, но крие

И така беше до 2013, когато се разбра, че на 45-годишна възраст сръбският певец с босненски произход ще стане баща за първи път и че избраницата му е Ivana – манекенката, с която се запозна при снимането на клипа към песента „Mokra do kože“. Тогава Nedeljko се венча за 19 години по-младата девойка и всичко вървеше добре до миналата година, когато почнали неволите, довели до раздялата.

Anica Milenković и Nedeljko Bajić Baja

Преди Ivana Baja имаше връзка с колежката си Anica. През втората половина на 90-те години Baja често гостуваше в предавания, заедно с много популярната тогава певица Anica Milenković. Причина за това беше промоцията на дуетната им песен „Svadba će da bude“, както и емоционалната им връзка, която се очертаваше да се коронова с брак. До това обаче не се стигна, тъй като Baja и Anica се разделиха и не си говориха чак до 2015, когато певицата обяви, че бившият ѝ партньор я минира в работата.

– Не мога да разбера певците, които докладват колегите си в YouTube за авторски права, каквито те самите нямат. Песента „Svadba će da bude“, която Nedeljko Bajić пя в моя албум, а съм платила аз, и която в този момент му беше като карта за достъп до предаванията на телевизия „Pink“. Същият този Baja или неговият екип са докладвали песента, която веднага беше свалена от YouTube заради нарушаване на авторските права. Наистина не знам какви права има той. Може би се заиграха малко и решиха, че могат всичко – каза тогава ядосаната певица.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Nedeljko Bajić Baja се сдоби със синNedeljko Bajić Baja се сдоби със син

    Първа рожба – мъжка! В събота Nedeljko Bajić Baja (44) се сдоби със син. Ivana, с която живее на семейни начала, роди в белградската АГ […]

  • Nedeljko Bajić Baja – „Album dragih uspomena“Nedeljko Bajić Baja – „Album dragih uspomena“

    Феновете на Nedeljkо Bajić Bajа ще се зарадват от новината, че новият албум на певеца най-накрая е в продажба. Новото издание е с името „Album […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар