Група „Miligram“ се разпадна

Група „Miligram“ се разпадна

След като през март „Miligram“ се прости с басиста си Slobodan Vasić, който почина от рак, сега Aleksandar Milić и Alen Ademović обявиха официално, че бендът се разпада, тъй като вокалистът започва самостоятелна кариера. Новината беше съобщена чрез видео обръщение в Инстаграм профила на сръбската група.

– Първия албум „Miligram“ направих в сътрудничество с 10 различни изпълнители и постигна голям успех, а после Alen и аз се договорихме да запишем три албума. Това беше невероятно музикално пътешествие, дори един от най-бързите успехи в историята на музиката у нас. Сега този договор приключва и е време да се продължи напред – каза Mili и добави, че с други певци групата ще има друг облик и концепция.

Да припомним, че преди „Miligram“ Ademović беше в „Оркестъра за сватби погребения“ на Goran Bregović. След огромния успех на песента „Kruška“ младият певец реши да сложи точка на сътрудничеството си с Bregović и да се отдели, което се случва доста често, когато един изпълнител стане популярен и натрупа опит.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
НАПИШИ КОМЕНТАР