Radiša Urošević: Какво прави Severina в Шумадия?

Radiša Urošević » Новини

Radiša Urošević (60) е огорчен заради участието на Severina Vučković в Крагуевац, по повод тридневното празнуване на Деня на града Đurđevdan. Ядосан е на градската управа, която в това безпаричие троши пари:
– Не съм националист, но съм против това, в деня на моя град да пеят хора от други републики. За какво ни е на нас, шумадийците, покрай нашите творци, известни в целия свят, една Severina? Мен някой ще ме покани ли на Деня на Сплит или Загреб? Да не би да снимаме порно филм, че да викаме Severina!? Говори се, че хонорарът й е бил 150 000 евро! Не знам дали е вярно. Жалко е, че никой не покани победителката на Евровизия, Marija Šerifović, да пее на празника на родния си град!

Radiša Urošević

Във връзка със събитията, случващи се около колежката му, Ceca Ražnatović, Radiša Urošević каза:
– Според мен, Ceca е изкупителна жертва. Трябва да плаща за неща, които са се случвали по времето на Arkan. Мисля, че това споразумение е крайно почтено от нейна страна. Никой нищо не би спечелил от това Ceca да бъде в затвора. Всички губят. Само държавата има полза – тя ще плати за нечии грешки и така историята завършва по възможно най-добрия начин за всички.


Виж още:
  • Radiša Urošević се отказа да съди Анджелина Джоли Radiša Urošević се отказа да съди Анджелина Джоли

    29 май 2012

    В предаването “Magazin in” певецът Radiša Urošević каза, че няма да съди холивудската актриса Анджелина Джоли за използването на песента му “Tebi za ljubav” във филма „In the Land of Blood and Honey“. – Исках […]

  • Radiša Urošević: Анджелина ми е откраднала песента Radiša Urošević: Анджелина ми е откраднала песента

    18 февруари 2012

    Популярният изпълнител на народна музика Radiša Urošević каза, че ще съди холивудската звезда Анджелина Джоли, тъй като е използвала без да го пита песента му „Tebi za ljubav“, за нуждите на режисьорския си дебют – […]

Напиши коментар