Тържество по повод 18 години „Pink“

Това, което не му се удаде в „Prvi kuvar Srbije“ – да събере на едно място върлите съпернички, Jelena Karleuša и Seka Aleksić, музикалният магнат Željko Mitrović ще постигне на своя купон.

А именно, на тържеството, което организира по повод 18-я рожден ден на телевизия „Pink“ на понтона „Freestyler“, освен останалите гости, Mitrović е поканил и двете певици, които водят тиха естрадна война от години. И двете са потвърдили присъствието си. Естествено, очаква се, че ще се игнорират една друга, както правят винаги, но все ще е интересно да се следи поведението им.

На купона трябваше да има още една интересна среща – между JK и Ceca Ražnatović, но два дни преди събитието Ceca съобщи, че няма да присъства, тъй като е на Кипър и в същия ден трябвало да бъде на родителска среща. Все пак на Ceca и Jeca ще се наложи да се срещнат в съда, по повод делото за клевета.

За доброто настроение на присъстващите ще се грижи „Lexington band“ – един от най-популярните сръбски клубни бендове.

Шефът на „Pink“ вече успя да събере на едно място други две певици, които не си говорят – на откриването на „розовата телевизия“ в Словения, докато Lepa Brena пя „Ja nemam drugi dom“, на сцената към нея се присъедини и Karleuša, която й припяваше. Въпреки това, Brena и Jeca не се погледнаха нито веднъж.

Тържество по повод 18 години Pink


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар