Връчиха наградите „Story Awards 2011“

» Любопитно

В театър „Madlenianum“, снощи се проведе третата по ред церемония по връчването на годишните награди „Story Awards“. Признанията получиха известни личности и най-впечатляващите истории, които читателите на портала story.rs избраха чрез гласуване на сайта.
Церемонията тази година водиха редакторките на списание „Story“, Mirjana Višnjić и Jasmina Antonijević, и беше открита с песента „Čaroban“, в изпълнение на тазгодишната представителка за Сърбия на Евровизия, Nina Radojičić.

Story Awards 2011

Награди в осем категории получиха общо 14 известни и една нова звезда.
Aleksandra Radović, Nina Badrić, Karolina Gočeva и Maja Sar бяха наградени за хуманитарната акция “Moj je život moja pesma”. „Salatara“ на „Davis Cup“ донесе награда на младия тенисист Viktor Troicki. Водещата Maja Nikolić и актьорът Andrija Milošević получиха награди за харизматичност. Бившата най-красива двойка, миналогодишните победители, Mladen Radulović и Anabela Bukva, връчиха признанието за най-красива любовна история на Nikola Rokvić и Bojana Barović. За сватба на годината беше избрана тази на Biljana Šešević и Janko Tipsarević, а титлата за трансформация на годината отнесе Jelena Karleuša. В категорията невероятна житейска история победител е Željko Samardžić.
Тази година за първи път беше избрана и „Story“ изгряваща звезда, а тримата финалисти в състезанието за млад певчески талант се представиха на публиката с по една песен. Журито, чиито членове бяха Aleksandra Milutinović, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Mari Mari и главната редакторка на списанието, Beba Dragić, реши да даде признанието на 17-годишната Sara Jovanović.

Goca Tržan, Marko Bulat, Vlado Georgiev, Ana Nikolić, Jelena Tomašević, Verica Rakočević, Tanja Vojtehovski и още много други бяха сред присъстващите, които се забавляваха на връчването на наградите в земунския театър.


Виж още:
 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена официално, но със сигурност ще включва много събития и съревнования […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

Напиши коментар