Връчиха наградите „Story Awards 2011“

В театър „Madlenianum“, снощи се проведе третата по ред церемония по връчването на годишните награди „Story Awards“. Признанията получиха известни личности и най-впечатляващите истории, които читателите на портала story.rs избраха чрез гласуване на сайта.
Церемонията тази година водиха редакторките на списание „Story“, Mirjana Višnjić и Jasmina Antonijević, и беше открита с песента „Čaroban“, в изпълнение на тазгодишната представителка за Сърбия на Евровизия, Nina Radojičić.

Story Awards 2011

Награди в осем категории получиха общо 14 известни и една нова звезда.
Aleksandra Radović, Nina Badrić, Karolina Gočeva и Maja Sar бяха наградени за хуманитарната акция “Moj je život moja pesma”. „Salatara“ на „Davis Cup“ донесе награда на младия тенисист Viktor Troicki. Водещата Maja Nikolić и актьорът Andrija Milošević получиха награди за харизматичност. Бившата най-красива двойка, миналогодишните победители, Mladen Radulović и Anabela Bukva, връчиха признанието за най-красива любовна история на Nikola Rokvić и Bojana Barović. За сватба на годината беше избрана тази на Biljana Šešević и Janko Tipsarević, а титлата за трансформация на годината отнесе Jelena Karleuša. В категорията невероятна житейска история победител е Željko Samardžić.
Тази година за първи път беше избрана и „Story“ изгряваща звезда, а тримата финалисти в състезанието за млад певчески талант се представиха на публиката с по една песен. Журито, чиито членове бяха Aleksandra Milutinović, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Mari Mari и главната редакторка на списанието, Beba Dragić, реши да даде признанието на 17-годишната Sara Jovanović.

Goca Tržan, Marko Bulat, Vlado Georgiev, Ana Nikolić, Jelena Tomašević, Verica Rakočević, Tanja Vojtehovski и още много други бяха сред присъстващите, които се забавляваха на връчването на наградите в земунския театър.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар