Кирливи ризи: Severina показва в съда видеозаписи, а Milan лични имейли

Съдебната сага между Severina Vučković и Milan Popović продължава. Адвокатите на хърватската поп звезда и сръбския бизнесмен представиха нови доказателства в защита на своите клиенти.

Съдебната сага между Severina Vučković и Milan Popović продължава

Адвокатът на Severina представи документи, които доказват, че певицата и бизнесменът са имали извънбрачна връзка три години. Ако това се приеме, то е достатъчно Severina да има претенции за половината имущество на Milan, придобито по това време. Певицата иска да покаже в съда и видеозаписи, с които да докаже, че двамата да се обичали много повече, отколкото Popović твърди. На записите може да бъде видяно как двойката се целува и прегръща на Бриони (група острови в хърватската част на Адриатическо море), като и моменти на нежност на яхтата на биснесмена.

Milan от своя страна твърди, че двамата са имали връзка само година и че техният романс е приключил още преди раждането на сина им Aleksandar (3). Според него, докато са били на Бриони, той е спал на кораба, а тя в хотел. Освен това, той ще предостави като доказателство и имейли, в които бившата му изгора иска пари за дрехи и козметика.

Въпреки че в момента е в Загреб, Popović не се появи в съда. Неговият адвокат търси от певицата и нейния мениджър да му бъдат върнати 308 000 евро, колкото е вложил в кариерата й. Той е пресметнал, че е похарчил по Severina милион евро, но й опрощава две трети от сумата.

Да припомним, че Severina и преди е показвала видеозаписи в храма на Темида. Нейното всеобщоизвестно видео, в което прави секс с Milan Lučić, беше представено през 2004 в съда. Тогава популярната хърватка искаше да докаже, че филмът е нейно авторско дело и планираше да съди портала, публикувал клипа без разрешение. След като съдиите изгледаха 11-минутното видео, заключиха, че в него няма никакъв елемент на авторство.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Severina Kojić загуби поредното делоSeverina Kojić загуби поредното дело

    Поради пандемията с коронавируса, популярната хърватска певица Severina не е имала участия вече два месеца, така че финансовото ѝ състояние не е цветущо. Освен това […]

  • Severina Kojić изгуби попечителството над сина сиSeverina Kojić изгуби попечителството над сина си

    Хърватската поп звезда Severina Kojić (47) изгуби съдебната битка за попечителството над сина Aleksandar, която водеше с някогашния си партньор Milan Popović (54). Загребският съд […]

  • Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятелиSeverina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели

    Снощи хърватската поп звезда Severina (Vučković) Kojić отпразнува 45-я си рожден ден в родния си Сплит. Певицата най-напред беше на концертната промоция на мюзикъла „Naša […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар