Кирливи ризи: Severina показва в съда видеозаписи, а Milan лични имейли

Северина Вучковић » Новини

Съдебната сага между Severina Vučković и Milan Popović продължава. Адвокатите на хърватската поп звезда и сръбския бизнесмен представиха нови доказателства в защита на своите клиенти.

Съдебната сага между Severina Vučković и Milan Popović продължава

Адвокатът на Severina представи документи, които доказват, че певицата и бизнесменът са имали извънбрачна връзка три години. Ако това се приеме, то е достатъчно Severina да има претенции за половината имущество на Milan, придобито по това време. Певицата иска да покаже в съда и видеозаписи, с които да докаже, че двамата да се обичали много повече, отколкото Popović твърди. На записите може да бъде видяно как двойката се целува и прегръща на Бриони (група острови в хърватската част на Адриатическо море), като и моменти на нежност на яхтата на биснесмена.

Milan от своя страна твърди, че двамата са имали връзка само година и че техният романс е приключил още преди раждането на сина им Aleksandar (3). Според него, докато са били на Бриони, той е спал на кораба, а тя в хотел. Освен това, той ще предостави като доказателство и имейли, в които бившата му изгора иска пари за дрехи и козметика.

Въпреки че в момента е в Загреб, Popović не се появи в съда. Неговият адвокат търси от певицата и нейния мениджър да му бъдат върнати 308 000 евро, колкото е вложил в кариерата й. Той е пресметнал, че е похарчил по Severina милион евро, но й опрощава две трети от сумата.

Да припомним, че Severina и преди е показвала видеозаписи в храма на Темида. Нейното всеобщоизвестно видео, в което прави секс с Milan Lučić, беше представено през 2004 в съда. Тогава популярната хърватка искаше да докаже, че филмът е нейно авторско дело и планираше да съди портала, публикувал клипа без разрешение. След като съдиите изгледаха 11-минутното видео, заключиха, че в него няма никакъв елемент на авторство.


Виж още:
 • Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели

  22 април 2017

  Снощи хърватската поп звезда Severina (Vučković) Kojić отпразнува 45-я си рожден ден в родния си Сплит. Певицата най-напред беше на концертната промоция на мюзикъла „Naša […]

 • Severina и Igor се венчаха Severina и Igor се венчаха

  27 ноември 2015

  В неделя хърватската поп звезда Severina Vučković (43) и сръбският футболист и мениджър Igor Kojić (28), син на фолк певеца Dragan Kojić Keba, сключиха граждански […]

 • Severina Vučković и Igor Kojić се ожениха Severina Vučković и Igor Kojić се ожениха

  27 септември 2015

  В петък хърватската поп звезда Severina Vučković и сръбският футболист Igor Kojić, син на фолк певеца Dragan Kojić Keba, се венчаха тайно в Истра, в […]

Напиши коментар