Признанието на „Vesti“ за Šaban, Ceca, Čola и Neda

След месец гласуване и по традиция читателите на книжното и електронното издания на „Vesti“ избраха най-добрите на естрадата за 2013 година.

Според гласуването и на певците и на читателите, за най-добър фолк певец е избран Šaban Šaulić, най-добра фолк певица е Ceca Ražnatović, докато най-добра песен е „Žal“, в изпълнение на Šaban Šaulić.

В категорията Забавна музика титлата най-добър певец на годината и този път отнесе Zdravko Čolić, когото посочиха и публиката и колегите му. С неотдавна издадения албум „Vatra i barut“ Čola още веднъж показа, че е без конкуренция на територията на бивша Югославия, както и в диаспората. Признанието за най-добра поп певица, отново и от колегите и от читателите, отиде при Neda Ukraden.

Що се отнася до най-добрата поп песен на 2013, певците избраха парчето „Slučajno“ на Saša Kovačević, докато читателите са харесали най-много „Milion dolara“, в изпълнение на Ana Nikolić и Nikolija Jovanović (дъщерята на Vesna Zmijanac).

Все пак да не забравяме, че трябва да отдадем заслуженото не само на изпълнителите, а и на авторите на песните-победителки.

Neda Ukraden


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар