Почина бащата на Lepa Brena

Abid Jahić (80), бащата на фолк звездата Fahreta Živojinović – Lepa Brena, е починал преди два дни. Наскоро той беше приет в университетската болница в Тузла с наранявания от падане. Първоначално се смяташе, че е блъснат от автобус, но впоследствие се доказа, че е паднал сам. Макар прогнозите да бяха оптимистични и в пресата беше написано, че е пуснат за домашно лечение и се оправя бързо, изненадващо пристигна вест, че Abid Jahić е починал.

Lepa Brena


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
 1. пепа каза:

  Моите съболезнования

 2. Ginka каза:

  eee gadna rabota :S :S :S

 3. admin каза:

  Lepa Brena погреба баща си, Abid Jahić, на гробището в Бръчко по мюсюлманска традиция – със сестра си Faketa, която пристигна от Канада, и брат си Faruk. Майката Ifeta не присъства, тъй като по обичай това е забранено. На погребението дойдоха много известни личности от Сърбия и Босна – шефът на „Grand” Saša Popović, певците Zoran Kiki Caušević, Viki Miljković, Goca Božinovska, Sanja Đorđević, мениджърът Bane Obradović, актьорът Emir Hadžihafizbegović, както и градоначалникът на Бръчко Dragan Pajić.
  brenin-otac-sahrana
  Abid Jahić почина в петък вечерта в болницата в Тузла. Както вече писахме, той беше блъснат от автобус, след което опровергаха, че е имало пътно произшествие и старецът е паднал сам. Впоследствие се оказа, че наистина е имало съприкосновение с автобуса. По първоначални данни Abid е бил с леки наранявания, от които се оправял бързо и беше изписан за домашно лечение. Brena отпътува спокойна за Америка, където със съпруга и синовете си отпразнува 50-я си рожден ден. Там тя получи и скръбната вест за баща си. Оказа се накрая, че той е с черепна травма и пукнати ребра на 8 места и отново беше приет в болницата, където и почина.

Вашият коментар