Завръщане на Vesna Zmijanac на сцената

Весна Змиjанац » Новини

Една от най-големите фолк звезди за всички времена, Vesna Zmijanac, подготвя голямо завръщане на естрадата, от която отсъства дълги години. Първата стъпка за излизане от изолацията, беше участието й в риалитито “Survivor”, а сега работи и върху нов албум:
– Време е за завръщане на музикалната сцена и задължително трябва да направя нов албум. Виждам, че липсвам на хората, а журналистите постоянно ме притискат и питат за нови песни. Повярвайте ми, не е лесно, трябва време. Песните са готови, остава само да ги запиша. Албумът трябва да бъде добър, а не каквото и да е. Ще има балади, ще има всичко.

Vesna Zmijanac

Голяма поддръжка за певицата е новият й приятел, с когото отскоро има връзка:
– Може би ме спечели с търпението и разбирането. Едно е сигурно, въобще не му е лесно. Знаете, трябва да се съобразява с жена като мен. Щастлива съм и влюбена, а вие, новинарите, виждате всичко това.


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Коментари
lilia
6 февруари 2011, 10:39
ex-yumusic

Благодаря за интереса към мен.Само имам молба, преди да бъдат изнасяни каквито и да било факти, да се говори с мениджъра ми.Съществува опасност от изнасяне на непроверена информация.А такива действия не са от полза за никого.


Напиши коментар