Завръщане на Vesna Zmijanac на сцената

Една от най-големите фолк звезди за всички времена, Vesna Zmijanac, подготвя голямо завръщане на естрадата, от която отсъства дълги години. Първата стъпка за излизане от изолацията, беше участието й в риалитито “Survivor”, а сега работи и върху нов албум:
– Време е за завръщане на музикалната сцена и задължително трябва да направя нов албум. Виждам, че липсвам на хората, а журналистите постоянно ме притискат и питат за нови песни. Повярвайте ми, не е лесно, трябва време. Песните са готови, остава само да ги запиша. Албумът трябва да бъде добър, а не каквото и да е. Ще има балади, ще има всичко.

Vesna Zmijanac

Голяма поддръжка за певицата е новият й приятел, с когото отскоро има връзка:
– Може би ме спечели с търпението и разбирането. Едно е сигурно, въобще не му е лесно. Знаете, трябва да се съобразява с жена като мен. Щастлива съм и влюбена, а вие, новинарите, виждате всичко това.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. lilia каза:

    Благодаря за интереса към мен. Само имам молба, преди да бъдат изнасяни каквито и да било факти, да се говори с мениджъра ми. Съществува опасност от изнасяне на непроверена информация. А такива действия не са от полза за никого.

Вашият коментар