Ana Bekuta и Šaban Šaulić се скарали

Дългогодишните приятели и колеги Ana Bekuta и Šaban Šaulić прекратили контактите си в началото на септември, когато трябваше заедно да отпразнуват рождените си дни, тъй като са родени на една дата и имат много общи приятели. Така гостите, които бяха поканени и на двата празника, трябваше да „тъкат“ от единия ресторант към другия, за да няма обидени. А двата ресторанта бяха отдалечени на разстояние 20 километра.

Каква е причината за свадата, никой не знае. В началото на месеца Ana и Šaban се разбрали да направят общ купон. Резервирали места в хотел „Radmilovac“. Непосредствено преди празненството обаче гостите били уведомени, че Ana ще празнува 54-я си рожден ден в същия хотел, а Šaban своя 62-ри рожден ден в друг ресторант.

Ana и Šaban доскоро бяха като брат и сестра. Приятелят на певицата, вече бивш министър Milutin Mrkonjić, беше назначил сина на Šaban край себе си в министерския кабинет и оттогава поддържаха редовни контакти. Не пропускаха нито един семеен празник на другия. Така трябваше да бъде и този път, но уви…

Ana Bekuta и Šaban Šaulić се скарали


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар