Азиатското семейство си тръгнало от Brena!

Лепа Брена » Новини

Година и половина след като се заговори, че Lepa Brena отглежда малкия филипинец Джони, азиатското семейство си тръгна от Živojinovići.

Lepa Brena и филипинчето

Както писа „Alo!“, прислугата избягала от певицата и прекратила всякакъв контакт с нея, когато Brena поискала да осинови детето. Тя била наясно, че Джони си има родители, но когато готвачката и градинарят казали, че ще се местят в Гърция, поискала детето да остане да живее с нейното семейство.

Brena е казвала междувременно колко е привързана към малкото момче. Интересът към фолк звездата и малкия азиатец, обаче, се засили, след като Джони, в едно интервю, нарече Brena „мама“:
– Не съм мислила за осиновяване, тъй като Джони си има родители. Напоследък много се преувеличават нещата, защото водя детето със себе си на много събития. А това, че ми вика „мама“, е понеже, като всяко дете, търси начин да привлече вниманието върху себе си.


Виж още:
 • Награда за Lepa Brena за цялостно творчество Награда за Lepa Brena за цялостно творчество

  8 юли 2018

  Преди две вечери босненската фолк звезда Lepa Brena получи специално признание за цялостен принос в областта на музиката и бизнеса, присъдено в Сараево от Европейската асоциация на мениджърите, Дирекцията за подбор на мениджъри за Босна […]

 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

Напиши коментар